Huvitavad tooted

Innovaatlilne taimelamp

Hansaplant aianduskeskusesse on jõudnud uus Kekkilä taimelamp.
Tegu on väga innovatiivse ja stiilse tootega, mille on kujundanud auhinnatud disainerid Linda Bergroth ja Klaus Aalto.

Taimelambi abil võid hõlpsalt kasvatada tervislikku toidupoolist aastaringselt ja panna nii oma toataimed talvel õitsema. Valguse õige sagedus aitab taimedel saada kasvamiseks vajaminevat valgust ka siis, kui loomulikku valgust ei ole piisavalt.
Taimelambiga võid taimekasvatust alustada juba varakevadel! Õige sagedusega valgus muudab väikesed taimed tugevaks. Rohelistele taimedele meeldib taimelambi all ka pimedal aastaajal.
Kasvuhoonelambi all võid kasvatada näiteks ürte, võrseid ja salatiköögivilju. Kevadel saab selle abil ette kasvatada tugevad taimed. Taimedel on ju niimoodi igavene suvi!

Taimede hooldamine on lihtne: reguleeritava varre abil saad panna lambi taimede lähedale ja seada valgus optimaalseks eri kõrgusega taimedele. Ka kastmine on hõlbus, sest ülemäärane kastmisvesi koguneb alusele. Aluskandik kaitseb teisi pindu. Kandik on ka käepärane koht kodus vajaminevate pisitarvikute hoidmiseks.

Kasvuhoonelamp on valmistatud valgeks värvitud terasest ja pöögist ning sobib hästi põhjamaise sisustusega, olles kodusisustuses üks omaette kaunis element.

Sisestatud: 28.01.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki