Huvitavad tooted

Too oma muusika õue!

Suvine aeg annab mõnusa võimaluse viibida õues, korraldada aiapidusid ja nautida sumedaid õhtuid terrassil. Mis aitaks olemist veel mõnusamaks muuta kui samal ajal ka oma lemmikmuusika nautimine? Mõni rahuldub sel juhul mobiiltelefoni pisikesest kõlarist kostva heliga, teine viitsib näha veidi rohkem vaeva ja tassib õue oma elutoa muusikakeskuse. Midagi jääb justkui vajaka?

Soovides püsivat, lihtsat ja kvaliteetset lahendust, tulevad appi spetsiaalsed välikõlarid, mis ongi eelpool mainitud avatud ruume helindama mõeldud.

Kui siseruumidesse muusika kuulamiseks mõeldud riiuli- või põrandakõlarilt eeldame me peamiselt kahte – kvaliteetset heli ja soliidset välimust, siis nõudmised välitingimustes paikneva kõlari osas on palju kõrgemad. Eelkõige peaksid need olema võimalikult vastupidavad meie kliimale – suurtele temperatuurikõikumistele, udule, vihmale, tolmule ja UV-kiirgusele. Lisaks ei ole vähetähtis see, kui lihtne on neid kõlareid kasutusele võtta – kui hõlpsasti on nad maja seinale või varjualuse taladele kinnitatavad, vajadusel keeratavad-pööratavad, et heli just sinna suunata, kus seda vajatakse.

Hea näitena vastab ülaltoodud tingimustele juba ligi 50 aastat Inglismaal kõlareid tootnud firma Bowers&Wilkins sel kevadel müügile jõudnud välikõlarite mudel AM-1.

AM-1 välikõlarid

AM-1 välikõlarid



Tegemist on välikõlarite tippklassiga, mille taga on pikk arendustöö ja lugematud testitunnid laborites. Suurepärane heli, lausa soolakambris tõestatud ilmastikukindlus ja nii soliidne välimus, et kõlareid saab edukalt kasutada ka ruumides kuhu muidu sisearhitekt ühtki teist kõlarit paigutada ei soovitaks. Veelgi enam - kvaliteetselt viimistletud musta või valge korpuse ning töökindluse tõttu soovitame neid kõlareid ka ühiskondlikesse ruumidesse nagu baarid, restoranid jm.

AM-1 kõlarid on väga lihtsasti paigaldatavad nii vertikaal- kui ka horisontaalasendisse (vajadusel ka eemaldatavad) ja keeratavad 220 kraadi ulatuses. Kuigi hinnatasemelt on tegemist keskmisest veidi kallimate kõlaritega, julgeme lubada, et hinna ja kvaliteedi suhe on enam kui paigas.

Kuna ValiHeli eesmärk on pakkuda häid lahendusi erinevates hinnaklassides, siis leiate meilt lisaks ka näiteks Bose, Tannoy, PSB, Jamo, Boston Acoustics’i, Polk Audio ja teiste firmade erinevaid häid välikõlarite mudeleid hinnaga alates 190€/paar.

PSB välikõlarid

PSB välikõlarid


Jamo välikõlarid

Jamo välikõlarid



Polk Audio välikõlar

Polk Audio välikõlar

Bose välikõlarid

Bose välikõlarid


Polk Audio välikõlar

Polk Audio välikõlar

Sisestatud: 11.06.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki