Huvitavad tooted

Eritellimusel tool Marks & Spencer'ile

Loop tool Marks & Spenceri iluosakonnas

Loop tool Marks & Spenceri iluosakonnas
PlushDeco on töötanud alates 2010. aastast erinevate kommerstprojektidega Suurbritannias ning varustanud mööblit edasimüüjatele ja avalikele ruumidele.
2013 aasta sügisest töötatakse aga koos Marks & Spencer'iga ning nii valmivad eritellimusena disainitud toolid, mis peaks mõne aasta jooksul jõudma kõikidesse Marks & Spencer'i rohkem kui kaheksasajasse poodi üle maailma. Tool pole müügiks, vaid nende uue disainkonseptsiooni võtmeelement.

Esimene tool läks Mumbaisse, mõned toolid on juba New Delhis, Hollandis ja Suurbritannias. Kaks tooli on teel Saudi-Araabiasse. Saime esimesed pildid meile reaalses poekeskkonnas ja loodetavasti näeb neid varsti paljudes muudes riikides, kaasa arvatud Eestis.

Tooli keerukas disain tegi selle tootmise Suurbritannias praktiliselt võimatuks ning nii asuti tooli tootma Aasias, PlushDeco pikaajaliste koostööpartnerite juures täieliku eritellimustööna. Tooli ümmargune raam ja jalg on kaetud nikliga, mida oli võimalik teha ainult suures autotehases, kus olid piisavad suured vannid, kuhu selliste mõõtmetega tooli sai sisse kasta ning nikliga katta. Tooli raam on painutatud metallist ning kaetud käsitsi õmmeldud ja lõigatud padjakestega.
PlushDeco töötas välja erialahendused ning töövõtted, et saavutada disaineri ja Marks & Spenceri soovitud tulemust eriti kõrge kvaliteediga.

Tegemist on suurepärase näitega, et kõik head ideed saavad teoks ka siis kui esmapilgul võib teostus tunda liig keerukas.

Sisestatud: 10.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki