Artiklid ja uudised

PlushDeco disaintoolid Interjöör 2014 sisustusmessil

Sellel nädalavahetusel, 25. – 27. Aprillil 2014 toimub Eesti Näituste Messikeskuses Interjöör 2014 mööbli-, sisearhitektuuri-, disaini- ja kinnisvaramess.

Hea võimalus reaalselt näha ja katsuda PlushDeco poolt pakutavaid disaintoole tänu Nord Property kinnisvarabüroole, kelle messiboksis (C606) on Arne Jacobsen Muna (Egg) disaintool ja Mies van der Rohe Barcelona disaintool esitlemisel.

Türkiissinine Arne Jacobseni Muna/Egg tool, repro Allikas: www.plushdeco.ee

Türkiissinine Arne Jacobseni Muna/Egg tool, repro Allikas: www.plushdeco.ee

Punane kangaga Mies van der Rohe Barcelona tool, repro Allikas: www.plushdeco.ee

Punane kangaga Mies van der Rohe Barcelona tool, repro Allikas: www.plushdeco.ee

Mine astu juurde, katsu toole ning saa head nõu kõigis oma kinnisvaraalastes küsimustes.

Lisaks on värskelt ilmunud ametlik Interjöör 2014 messiajakiri, mille saavad tasuta kõik messikülastajad paberkandjal ning mida saab juba praegu lugeda internetist täiesti tasuta. Ajakiri sisaldab sisustusideid, intervjuusid ning loomulikult ka messiplaani ning hulganistelt muud asjaliku informatsiooni.

Soovitame omalt poolt kindlasti messi külastada. Ammutate põnevaid ideid, näete uusi tooteid, saate asjaliku kinnisvaranõu, kohtate toredaid inimesi ja saate häid hindu mööblile.

Leia Interjöör 2014 messiajakirjast PlusDeco reklaam ning kasuta sooduskoodi, et saada oma esimene Egg / Muna, Barcelona või Lill tool 30 € soodsamalt juba praegu kehtivast soodushinnast!

Sisestatud: 22.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki