Artiklid ja uudised

Uus linoleumi kollektsioon Global 3

Juhtiv põrandalahenduste müüja Floorin esitleb Forbo Flooring Systemsi uut linoleumi kollektsiooni Global 3.

Eile, 2. veebruaril 2009, toimus ülemaailmne Marmoleumi uue Global 3 kollektsiooni esmaesitlus. Rabavad uudsed disainid, keskkonnasõbralikud taastuvad toormaterjalid ja madalad kulud on kollektsiooni kolm selget eelist.

Global 3 on Forbo siiani suurim ja maailma kõige kaasaegsem linoleumist põrandakatete kollektsioon, mis sobib kõigile, kes vajavad kaasaegset ja stiilset ning samas loodusele ohutut ja majanduslikult tasuvat põrandalahendust.

Kollektsioon on loodud tulevikule mõeldes. See arvestab ehituses ja sisekujunduses tekkinud suundumustega luua avatuid, valgusküllaseid, paindlikke ning looduslähedust silmas pidavaid hooneid ja interjööre. Marmoleum Global 3 kollektsiooni aluseks on mitmekülgne disain, majanduslik tasuvus ja keskkonnasõbralikkus.

Global 3 kollektsiooniga lisandub tavapärastele marmormustriga põrandakatetele hulgaliselt uusi ja põnevaid disaine, mida on võimalik saada oluliselt suurenenud värvivalikus ning mistahes toonide ja varjunditega. Kollektsiooni kuulub 11 tootegruppi Marmoleumilt, Artoleumilt ja Waltonilt, kaks täiesti uut disaini Walton Cirrus ja Artoleum Striato, suurim valik visuaalseid mustreid ja üle 50 täiesti uue värvitooni. Global 3 värve ja struktuure omavahel kombineerides saab luua erakordseid disaine.

Kollektsiooniga kaasnevad sobivad täiendtooted nagu liistud, mittemäärduvad ja praktiliselt märkamatuks jäävad keevisnöörid ja aluspõrandasüsteemid.

Global 3 Marmoleum on kaetud unikaalse Topshield kihiga, mis kaitseb põrandakatet kriimustuste eest ja lihtsustab oluliselt hooldust, tagades põranda väljanägemise pikka aega kaunina.

Forbo linoleumist põrandakatted on tuntud tervise- ja keskkonnasõbralikkuse poolest. Global 3 on valmistatud puhtast ja looduslikust toorainest, mis annab põrandakatetele kõrge kvaliteedi, pika kestvuse ja jätkusuutlikkuse. Linoleumi valmistatakse taastuvatest komponentidest ja selle tootmisprotsess on looduskeskkonda säästev (ka tekkinud tööstusjäätmed on korduvkasutatavad). Põrandakatetel on lisaks bakterite- ja allergiavastased omadused.

Forbo Marmoleumil on hulgaliselt omadusi, mis teevad selle majanduslikult tasuvaks. Toote maksumus on väga soodne arvestades katte oodatavat eluiga, mis on üle 25 aasta. Lisaks on põrandaid on lihtne puhastada ja hooldada, mistõttu on ka hoolduskulud väga madalad.

Kollektsiooni kuuluvad ka helisummutavate ja elektrit hajutavate eriomadustega Marmoleumi seeriad. Lisaks rullmaterjalile on suur hulk disaine saadaval plaatidena, mille kiire paigaldus on aegasäästev. Lihtsaks paigalduseks ja hoolduseks on saadaval spetsiaalsed, professionaalsed täiendtooted. Materjalide valiku ja põrandate paigaldamise kohta annab Forbo soovi korral lisainfot, kus lõppkasutajale antakse põrandate kogukulu hinnavõrdlus ja -analüüs kogu toote eluea jooksul.

Marmoleum Global 3 “Kujundades tulevikku” erakordne kollektsioon tõstab linoleumpõrandad uuele tasemele.

Forbo Flooring Systemsi uus linoleumi kollektsioon Global 3 on Eestis saadaval vaid Floorini kauplustest ja esindustes.








FLOORIN AS
porandad@floorin.ee
www.floorin.ee

Sisestatud: 03.02.2009

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki