Artiklid ja uudised

Floorin AS ja Balti Plaadikaubanduse AS alustasid koostööd Lõuna-Eestis

Tartu ja Lõuna-Eesti klientidel läks elu mugavamaks – nüüd leiavad nad kõik põrandamaterjalid (linoleumid, PVC katted, parketid, vaibad jpm) ja keraamilised plaadid ühest kohast. Avatud on uus salong Tartus Ringtee 26B, endistes Balti Plaadikaubanduse ruumides. Tootevalikusse kuuluvad erinevad lahendused nii kodu-, äri- kui tööstuspindadele, aluspõrandast hooldusvahenditeni.

Floorin AS juhatuse esimehe Arvi Mägini sõnul on see loogiline jätk firmade koostöö arengus. Muutunud turu olukorras, kus efektiivsus on olulisem kui kunagi varem, soovime säästa klientide aega ja raha, pakkudes samas paremat teenust. Mõlemad firmad otsisid lahendust, kuidas tänases olukorras leida trumpe tiheda konkurentsiga turul. Loodud koostöövormist võidavad kõik osapooled.

FLOORIN AS on üks suuremaid ja omanäolisemaid põrandamaterjalide müüjaid Eesti turul. Ettevõte asutati 1993. aastal Auma Expo AS nime all. Praeguseks oleme põrandalahendusi pakkunud juba 16 aastat. 2005 aastal võtsime uue kaubamärgina kasutusele nime Floorin, mis praeguseks on saanud ka meie ärinimeks.

Oma eelisteks loeme suurepärast toodete tundmist ning väga hoolikat partnerite valikut. Pakume vaid selliste tootjate materjale, kelle toodangut usaldame.
Meie partneriteks on ligi 30 maailma juhtivat põrandamaterjalide tootjat: Forbo Flooring, Polyflor, Desso, Wissenbach, Plastex, Bergo, Duuri, Rephouse jpt.

Klientidele soovime alati pakkuda parimaid lahendusi. Mõistame, et põranda valik on elu- ja töökeskkonna loomise alus. Õigesti valitud materjalid ja hea töö tagavad muretu ja mugava elu pikkadeks aastateks.

Tänaseks on FLOORIN müünud põrandakatteid ligi 2 000 000 m², mis katavad põrandapindu nii kodudes, koolides, kontorites, kaubandus- ja tööstushoonetes jm üle Eesti.

Balti Plaadikaubanduse AS 1996.a tekkinud firma, mille põhitegevus on seotud keraamiliste plaatide impordi ja müügiga peamiselt Eesti turul.

Kui algusaastatel oldi spetsialiseerunud impordile Itaaliast, siis nüüdseks on lisandunud firmad Portugalist, Hispaaniast, Türgist. Aastate jooksul on ka välja kujunenud tihe koostöö suure osa Eesti arhitektide, sisekujundajatega ja disaineritega, samuti kõigi tuntumate ehitusfirmadega ja suuremate ehitusmaterjalide edasimüüjatega.

Meie partneriteks on rahvusvaheliselt tuntud keraamiliste plaatide tootjad: Marazzi, Impronta Ceramiche, FloorGres, Marca Corona, Cinca jpt. Meie tootevalikust leiate sobivad lahendused keraamiliste plaatide osas nii kodu- kui äripindadele.






FLOORIN AS
porandad@floorin.ee
www.floorin.ee

Sisestatud: 03.06.2009

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki