Artiklid ja uudised

Floorini uudiskiri August 2009

Spordipõrandad Floorinis

Oleme laiendanud Floorin’i spordipõrandate valikut. Forbo Linoleumi, Rephouse, ja Polyflori kõrvale on lisandunud uus tarnija EPI. EPI tootevalikus on lai valik polüuretaanist ja kummist sertifitseeritud spordipõrandaid erinevate spordisaalide põrandatele. Eestis on üks esimesi EPI toodetega kaetud põrandaid Tondi Tennisekeskuse harjutusväljakud, kus kevadel toimus Föderatsiooni karikaturniir. Esmakordselt Eesti ajaloos suutsid Kaia Kanepi ja Maret Ani viia Eesti Maailmaliigasse 16 parema tenniseriigi hulka alistades ülipõnevas üleminekumängus Iisraeli.

Rephouse Decoflex™ Universal Indoor Sports Flooring System on nüüd ametlikult Rahvusvahelise Sulgpalliliidu BWF poolt heaks kiidetud, kui sulgpalli harrastamiseks sobiv põrandakate. Uudis Floorin kodulehel

Autoriõigusest ja ehitusest

Tänane olukord ehitusturul on tekitanud olukorra, kus tiheda konkurentsi tingimustes tehakse objekti võitmiseks uskumatuid pakkumisi. Sageli tähendab see projektis ette nähtud toodete vahetamist odavamate ja vähem kvaliteetsete toodete vastu. Tulemus muidugi pole enam see, mis algselt sooviti. Kaotajateks jäävad tellija ja hilisem hoone kasutaja. Samuti ei pruugi pakutud hind jääda lõplikuks hoone maksumuseks. Floorin palus ekspert arvamust advokaadibüroost Eipre ja Partnerid selgitamaks millised on sisekujundajate õigused oma loomingu kaitsmisel. Samuti toome Teieni viite ajalehes "Põhjarannik" ilmunud artiklile luhtunud lasteaia hankest.
Artikkel Põhjarannikust


Uus Archidea veebis

39. Archideaga on võimalik tutvuda veebis. Loe huvitavat intervjuud sir Nicholas Grimchaw’ga. Vaata maailmas teostatud põnevaid projekte ning tutvu artikliga tööstushoonetest ja arhitektuurist. Archidea on inglise keeles ja asub http://www.archidea.com/archidea Floorin kodulehel on artiklid eesti keelde tõlgitud.



Palju põrandakate tegelikult maksab

Kõige suurem kulu iga põrandakatte puhul on selle hooldamise maksumus tema eluea jooksul. Omaniku kulu moodustavad: materjali soetusmaksumus ja kulud paigaldusele ja hooldusele. Hoolduse vajadus kõigub väga palju erinevate põrandakatete võrdluses, mis teeb sellest kulust kriitilise tähtsusega finantsnäitaja tulevikus. Forbo grupi peamisi eesmärke on pakkuda tooteid, millede hoolduskulud on võimalikult madalad.

Forbo pakub abi põrandakatte eluea kulude kalkuleerimisel. Soovite teada, kui suured kulud võiksid teil olla Forbo toodetega nende eluea jooksul? Saatke meile objekti kirjeldus koos materjali eelistusega e-mailile porandad@floorin.ee

Forbo põrandahooldussüsteemiga saad tutvuda Forbo Flooringu eestikeelsel kodulehel

Forbo avas uuenenud eestikeelse kodulehe.

Forbo Flooring avas uue kodulehekülje. Eesti kasutaja jaoks on rõõmustav, et koostöös Floorin'iga on Forbo uus veebikodu ka eestikeelne. Forbo eestikeelne koduleht asub aadressil: http://www.forbo-flooring-ee.com/

Forbo uus koduleht annab väga kasutajasõbralikult ülevaate Forbo tootevalikust. Enese jaoks huvitava ja vajaliku leiavad nii arhitektid kui ka lõpptarbijad. Loomulikult on olemas kõikide toodete värvinäidised ja tehnilised sptsifikatsioonid.

Sobiva toote leidmiseks on loodud põrandate otsimootor . Põrandasoovitused on ära toodud kasutusvaldkondade lõikes. Samuti on olemas hooldus- ja paigaldusnõuanded. Arhitektide-kujundajatega ühise keele saavutamiseks on tooted esitatud ka kujundustrendidele vastavalt.

Eraldi kodukülg on Forbo ajakirja Archidea tarbeks, kus on artikleid ehitusest-arhitektuurist-disainist ja lai valik referentse Forbo katetega kaetud põrandaist üle maailma.

VI Est Am Open Jõelähtmel

Jõelähmel, Estonian Golf & Country Club'i golfiväljakuil peeti 24..26.07 VI Estonian Amateur Open. See on Baltimaade suurim golfivõistlus ja on ainus võistlus Eestis, mis kuulub Euroopa Golfi Liidu võistluskalendrisse ning World Amateur Golf Ranking (http://wagr.randa.org/) turniiride nimekirja, kus võistlejad saavad maailma edetabeli punkte.

Võistlus on nii ambitsioonikaks kasvanud suuresti Floorin'i toel, kes oli eelmisel aastal võistluste peatoetajaks ning koos nägi neil aastail koos EGCC'ga ka suurema korraldusvaeva. Sel aastal oli võistluste peatoetajaks KPMG, Floorin oli võistluste patrooni rollis.

Kolmel päeval võistles Jõelähtmel 116 võistlejat 18'st riigist. Parimaks pärjati meestest Anthony Netto ja naistest Franziska Neef Saksamaalt. Parimad eestlased Mark Suursalu ja Annika Meos saavutasid kolmandad kohad.

Võistluste tulemused ja muu info on võistluste kodulehel: www.estamopen.ee

24..27.09 Toimub Jõelähtmel aga Eestis seni nägemata tasemega golfivõistlus: Võistkondliku MM'i Euroopa kvalifikatsiooniturniir. See professionaalide võistlus, kuhu on oodata maailma absoluutsesse tippu kuuluvaid võistlejaid. Turniiri kohapealse korraldamise eest vastutab rahvusvahelisi tippvõistlusi korraldav European Tour ühendus. Eestis toimuvast võistlusest teeb European Tour’i telekanal ka teleülekande, mis jõuab kuni 140 miljonisse kodusse.

Sooduspakkumised.

Kehtivad sooduspakkumised Floorin kodulehel






FLOORIN AS
porandad@floorin.ee
www.floorin.ee

Sisestatud: 07.08.2009

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki