Artiklid ja uudised

ArtPrint avas Baltika Kvartalis fotokunsti galeriipoe.

ArtPrint avas Baltika Kvartalis (Veerenni 24) fotokunsti galeriipoe.
Galeriis on hea võimalus tutvuda kõikide Artprinti pakutavate trükimaterjalide ja viimistlusmeetoditega. Kohapeal on väljas paljude eesti fotograafide tööd nii teostuse näidisteks kui ka müügiks.
Koos professionaalse nõustajaga leiate foto väljatrükile kindlasti ideaalse lahenduse ja saate kohapeal vormistada tellimuse.

Artprint on kunstitrükikoda, mis pakub trükiteenust erinevatele trükimeediatele ehk -pindadele. Meie trükised lisavad teie kodusse või kontorisse omanäolisi lahendusi ja täiustavad stiilipuhast ja terviklikku sisekujundust. Suur pilt seinal on kunstiteos, mida saab aastaid imetleda ja mis hoiab mälestusi.

Artprinti erinevate materjalide hulgast leiate kindlasti endale sobiva. Valikus on fotopaber, fotolõuend, kunstipaber, fototapeet ja akrüülklaas.
Lisaks valime teie pildile alusmaterjali ning teostame kvaliteetse lõppviimistluse. Lai raamivalik pakub nii minimalistlikke kui kunstipäraseid luksuslikke raame, vajadusel teostame foto lamineerimise või klaasimise. Artprinti teenusteportfelli kuuluvad ka fototöötlus, kunsti transport ning paigaldus.


Sisestatud: 24.11.2009