Artiklid ja uudised

Fotoklaas loob efektseid võimalusi!

Pilt ei pea olema alati raamis või albumis - uus ja efektne lahendus ArtPrint poolt on fotoklaas lauale.

Sinu öökapile või töölauale mõeldud lahendus on tehtud kvaliteetsest fotopaberist, mis paigaldatud 20 mm paksusele spetsiaalsele akrüülklaasile.
Fotoklaas lauale on saadaval 15 x 21 cm formaadis - just parajas suuruses, et paigutada foto lauale - suurepärane kingiidee!


Ruumiline efekt, kirkad värvid ning ootamatu formaat tagavad põneva tulemuse! Teie foto prinditakse kõrgekvaliteetsele läikivale fotopaberile ja seejärel kleebitakse värvitu kahepoolse liimiga akrüülklaasist plaadi tagaküljele.
Fotoakrüül toob esile pildi ilusad värvid ja loob kirka ruumilise efekti.
20mm paks klaas võimaldab pildil seista laual ilma tugijalata.

Fotoklaas annab hea võimaluse tuua värvikad pildid ka keeruliste keskonnatingimustega ruumidesse nagu köök, vannituba.

Kuumus, niiskus, aur ja kriimustused võivad traditsioonilised teostused (foto kapal, lamineeritud foto) kiiresti rikkuda.
Seetõttu on tavatingimustes kraanikausi või pliidi taga olevad seinad reeglina kaetud lihtsalt värvi või kahhelplaatidega.

Fotoklaas annab suurepärase võimaluse muuta ka need pinnad põnevaks ja isikupäraseks.
Vajadusel on võimalik fotoklaasile sisse lõigata avad- oluline juhul kui pilt jääb varjama näiteks seinal asuvaid pistikupesasid.

Fotoklaasi poleerlihviga viimistletud servad aitavad saavutada laitmatut välimust ning vältida paigaldamisel võimalikke vigastusi.

Klaasi saab seinale kinnitada silikoonliimi või dekoratiivpoltide abil. Silikoonliimiga kinnitades tuleb klaasi serv üle silikoonida. Soovi korral tuuakse fotoklaasi Teile kohale ning teostatakse ka paigaldus spetsialistide poolt.



Vaata lähemalt >>>


Sisestatud: 07.05.2011