Artiklid ja uudised

Interjöör 2010 Parimaks messistendiks valiti Easy Home Suvemaja

Messi viimasel päeval selgus Interjöör 2010 Parim messistend - Easy Home Suvemaja.

Kolme messipäeva jooksul said messikülastajad oma hääle anda parimale messistendile Sisustusweb.ee boksis ja veebis. Hääletajaid oli seekord kokku 434, nendest 56 poolthäält kuulusid võidustendile.
Võitja sai lisaks väärikale tiitlile auhinnaks ka 30 000 krooni eest reklaami Sisustusweb.ee keskkonnas.

Andes võidustendile oma häält, kõlas üks külastajate kommentaaridest nii: "Annan oma hääle neile, sest nad nägid ju nii palju vaeva, et see maja siia messihalli toimetada!"

Sisustusweb korraldab koostöös messikorraldajatega parima messistendi valmist juba teist aastast. Eelmisel aastal osutus õnnelikuks võitjaks Shishi stend, kes jäi seekord koos Baltecoga napilt esikohast ilma. Esinelikusse kuulus ka Arens köögimööbli esitlus ning korduvaid kiidusõnu väärisid nii Eesti Disainerite Liidu kui ka Eesti Kunstiakadeemia stendid.





Kuigi näidistoad omavahel ei võistelnud ja tegemist oli ideede ja erinevate stiilide tutvustamisega, sooviti anda kommentaare ja tagasisidet ka nende kohta. Kõige enam sümpatiseeris külastajatele Raivo Heina seatud skandinaavia stiilis elutuba oma rahulikkuse ja maitseka tasakaalu poolest. Tegemist ilmselt ikka eestlasele meelepäraseima, koduseima ja omasema stiiliga.



Auhind loositi välja ka hääletajate vahel.
Täname kõiki hääletajaid, õnnelikuks Minuruloo 500 krooni kinkekaardi võitjaks osutus Lembit Paan. Palju õnne Lembit, me võtame Sinuga kindlasti ühendust!

Fotojärelkaja messist leiate Sisustuswebi galeriist


Sisukat kevadet!
Teie Sisustusweb.ee

Sisestatud: 26.04.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki