Artiklid ja uudised

Aianduskeskuses HANSAPLANT uued tooted


Nüüdsest on võimalik meie kaudu tellida Eestis toodetud ja eesti puidust valmistatud aiamööblit, lehtlaid ja laste õuemajasid.
Eestlasest sumomeistri auks nimetatud aiamööblit "Baruto" ja aiakiiktooli "Tirts" on võimalik ka meie juurde oma silmaga kaema ja oma käega katsuma tulla.

Mööbel on ilmastikukindel ja võib ka talveks õue jääda. Just oma aeda või terrassile sobiva aiamööbli komplekti saad ise vastavalt oma äranägemusele kokku panna ja hiljemalt kahe nädala pärast on need juba Sinu aias.






Müügile jõudsid ka toidujäätmete kompostrid "Jorakomposter" Rootsi firmalt Joraform AB, mis on Rootsis toidujäätmete kompostreid valmistanud ja turustanud juba alates 1990. aastast.
Komposter on valmistatud 100% taaskasutatavast ja kulumiskindlast materjalist.

Jorakomposter on hea soojusisolatsiooniga ja kompostimise maksimaalne temperatuur tõuseb selles lausa +75°C-ni. Ilma soojusisolatsioonita ei oleks võimalik nii kõrgeid temperatuure saavutada, see aga tähendaks, et neid temperatuure vajavad mikroorganismid ei muutukski aktiivseks. Isoleeritud ja pöörleva kompostri kasutamine tagab soojuse ühtlasema jaotumise ja aktiivse lagunemisprotsessi kogu jäätmematerjali ulatuses. Seetõttu toimubki kompostimine Jorakompostris nii kiiresti – ligikaudu 6 kuni 8 nädalaga. Kõrge temperatuur teeb Jorakompostri eriti sobivaks köögijäätmete jaoks, olgu need valmistoidust või toored, sealhulgas ka liha- ja kalajäätmete jaoks.

P.S. Aianduskeskustest on Hansaplant ainus Jorakompostri edasimüüja.
Lisainfo leiad siit

Sisestatud: 18.05.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki