Artiklid ja uudised

Kontaktivaba Oras Cubista

Cubista segistisarja kujundaja, tööstusdisainer Kirsi Svärd, on oma loomingus tugevalt mõjutatud kubismist. Seetõttu iseloomustavad ka Cubista tootesarja kubismile omased geomeetrilised vormid – koonused, silindrid ja kerad.

Oras Cubista kollektsioon on erakordselt laia mudelivalikuga. Valikusse kuuluvad segistid nii köögi, vannitoa, kui ka kõigi teiste koduste sanitaarruumide jaoks. Cubista tootesarja uusimaks tooteks on kontaktivaba valamusegisti, mis on kujunduslikult sobiv nii modernses stiilis kodudesse kui ka ühiskondlikesse ruumidesse.

Bidetta käsidušiga mudel

Oras Cubista kontaktivaba valamusegisti on saadaval ka koos kasutajasõbraliku mitmeotstarbelise Bidetta käsidušiga. Tema kasutamine on sama lihtne kui tavalise kontaktivaba segisti puhul: segisti avatakse ilma seda kätega puudutamata viibates käega hetkeks segisti ees. Seejärel on teie käsutuses ka Bidetta käsidušš. Käsiduši kasutamise järel sulgege segisti samuti viipega.
Bidetta käsidušš on abiks isikliku hügieeni toimingutes, kuid lisaks sellele avardab ta segisti kasutusvõimalusi näiteks toataimede, jalatsite või ka lemmikloomade hooldamisel. Paindlik ja mitmekülgne. Sobib nii uutesse kui vanadesse ruumidesse. Pärast duši kasutamist sulgub segisti automaatselt – uus tase hügieenis ning energia ja vee säästmisel!

lKasutajasõbralik ja hügieenilinel

Oras Cubista vähendab teie energia ja vee tarbimist
Vastutustundliku tootjana on Orasele oluline ka loodushoid. Uus kontaktivaba Oras Cubista on väga keskkkonnasäästlik: ta säästab nii vett kui energiat. Kontaktivabade segistite kasutamine on lihtne ja ohutu – te peate vaid asetama oma käed segisti alla ja vesi hakkab voolama. Segistit pole vaja puudutada – ei enne ega pärast pesemist. See väldib võimaluse bakterite edasikandumiseks määrdunud käte kaudu. Segisti sulgub automaatselt kohe peale kasutamist - turvaline ja hügieeniline.

lUsaldusväärne sensor ja vastupidav konstruktsioonl

Meie jaoks on enesestmõistetav toodete vastupidavuse, funktsionaalsuse ja tehnilise kvaliteedi kooskõla. Orase kontaktivabade segistite sensor on äärmiselt täpne ja usaldusväärne. Tänu sellele on Oras Cubista kontaktivabade segistite kasutamine äärmiselt mugav ja turvaline nii lastele kui ka eakamatele inimestele. Patareitoitel (6V) töötavate segistite tunnustatud ja testitud tehnoloogia (kaitseklass IP67) tagab usaldusväärse ja turvalise toimimise ka äärmuslikes kasutus- ja töötingimustes. Uue Oras Cubista valamusegisti paigaldamist hõlbustavad painduvad ühendustorud.

Disainer Kirsi Svärd

Lisateave: www.oras.com Tarmo Pajus +372 6210480; +372 53301605
Pildid: www.oras.com/imagebank

Sisestatud: 08.09.2010