Artiklid ja uudised

Oras Eterna uue põlvkonna termostaadiga dušisegisti

Oras Eterna uue põlvkonna termostaadiga dušisegisti – kasutusmugavus ja keskkonnasõbralikkus kodukasutajale.

Tipptehnoloogilisus ja loodussäästlikkus on Orase toodete edukuse peamised tunnusjooned. Orase esimesed säästunupuga varustatud segistid jõudsid meie kodudesse juba 1970ndatel. Uuringute ja arendustöö tulemusena on loodud üha uusi uuenduslikke lahendusi, eesmärgiga suurendada vee kasutamise naudingulisust, energiasäästlikkust ja toodete kasutajasõbralikkust.

Tänavu rikastus Orase segistikollektsioon uue põlvkonna innovaatilise dušisegistiga Eterna.
Oras Eterna segisti EcoLed-funktsioon hoolitseb automaatselt dušivõtmise ideaalse kestuse eest.





Arukas vee kasutamine
Üha suurenevad energiakulud ning puhta vee, kui ressursi väärtustumine nõuavad tänapäevaseid arukaid lahendusi veekasutuses. Uus Oras Eterna on nii disaini kui iga tehnilise detaili poolest täis ainulaadset funktsionaalsust ja läbimõeldust. Selle EcoLed-funktsioon näitab rohelise märgutulega vee- ja energiasäästu poolest ideaalset dušikasutuse kestvust. Ideaalaja lõpule lähenedes hakkab vilkuma punane märgutuli. Kui punase märgutule vilkumine intensiivistub, on tehases seadistatud neljaminutiline dušikasutuse aeg lõppemas ning segisti sulgub automaatselt.



Ainulaadne funktsionaalsus
Oras Eterna 90⁰ ulatuses pöörduv jooksutoru toimib samaaegselt ka ümberlülitina vee suunamiseks dušši. Äärmiselt täpne ja kiiresti reageeriv termostaat hoiab dušivee temperatuuri püsivana teie poolt soovitud tasemel. Lisades Oras Eterna dušisegistile dušikomplekti Oras Natura, täienevad teie säästuvõimalused veelgi, sest dušipihusti keskel asuv säästunupp võimaldab piirata vee vooluhulka täiendavalt 50%. Kasutades Oras Eternat vannisegistina lisandub kõigele eeltoodule veel eelseadistatud automaatne vannitäitmise funktsiooni. Tehaseseadistuses on see seatud kümnele minutile, kuid on hõlpsasti muudetav teie vajadustele vastavaks.

Turvaline lastele ja vanemaealistele
Lapsed naudivad värviliste tulede muutumist ning segisti turvalise ja iseseisva kasutamisega kasvab keskkonnateadlikkus kõige loomulikumal moel. EcoLed-nupu abil segistit avades on vesi kohe sobiva temperatuuriga. Vee temperatuuri saab kergesti muuta, vajutades termostaadi kahva turvanupule ning pöörates seda samal ajal. Tänu suurepärasele isolatsioonile ei muutu segisti pind eales põletavalt kuumaks. Ka vee vooluhulka on võimalik mugavalt seadistada.

Oras Eterna disainer Kirsi Svärd kirjeldab uue segisti disaini omadusi: „Oras Eterna skulptuuraalne ja selgejooneline stiil sobib nii traditsioonilisse kui ka kaasaegsesse vannituppa. Segisti ühendab loodussäästlikkuse ja luksuslikkuse“.
Energia säästmiseks on arukas kasutada iga võimalust, kuna vee soojendamiseks kulub ligikaudu 30–40% kogu majapidamise energiatarbimisest ning energia ja vee hinnad on pideval tõusuteel. Kui paljud meist on tulnud kunagi mõttele, et 10minutilise duši all käigu energiakulu võrdub külmutuskapi 8päevase energiatarbimisega?

Oras on köögi- ja vannitoasegistite tunnustatud arendaja, tootja ja turustaja.
Alates firma asutamisest 1945. a Soomes Raumas, on Oras pühendunud kõrgetasemelise kvaliteedi ja disainiga, kasutajasõbralike tehnoloogiliste lahendustega toodete turuletoomisele. Kogu Orase tehnoloogiline ja tootearendus on suunatud vee ja energia säästule. Jubai 1990ndatel esitles Oras Euroopa segistiturul kontaktivabasid elektroonilisi segisteid. Orase visiooniks on muutuda Euroopas tõeliseks elektrooniliste segistite turuliidriks..

Oras kuulub täielikult perefirmale Oras Invest. Kõik Orase segistid toodetakse Euroopas, firma kolmes tehases, mis asuvad Raumas (Soomes), Olesnos (Poolas) ja Leksvikis (Norras). Ka tooraine ja komponentide hangetel kasutatakse vaid Euroopa tarnijaid.
Aastal 2010 oli Orase üldine käive 132,5 miljonit eurot. Firmas on ligikaudu 950 töötajat.

Lisainformatsiooni leiate kodulehelt

Sisestatud: 16.11.2011