Artiklid ja uudised

SETUD on kohal



Maailma parimate toolide tootja Herman Miler on loonud uue multifunktsionaalse tooli, millel fantastiline tootenimi Setu (puudub seos Lõuna-Ameerika pärismaalastega). Setu on tool, mis loodud tänapäevase infoühiskonna tüüpkasutajale – inimesele, kes istub päeva jooksul paar tundi töökohas, mõned tunnid koosolekutel ja lõpetab tööpäeva koduse töölaua taga. See kasutaja vajab ühtmoodi head töötooli nii kontorilaua taga, koosolekul kui kodus. Tihti istub samal toolil päevas mitu erinevat inimest, erinevate vajaduste ja harjumustega. Seega oli toote loomise lähteülesandeks multifunktsionaalsus – tool peab olema mugav kohe sinna istudes, peab jääma mugavaks sellel mõned tunnid istudes, olenemata iga kasutaja eelistustest ja omadustest.



Setu esmaesitlus toimus 2009 NeoCon messil Chicagos, kus teda hinnati Kuldmedali vääriliseks Koosolekutoolide kategoorias ning Hõbemedaliga Ooteruumi toolide kategoorias. 2010 alguses kuulutati Setu tool nominendiks „tootedisaini Oscarile“ – Brit Insurance’i „Design of the Year“ auhinnale (BID) mööbli kategoorias. BID auhindu jagatakse maailma edumeelseimatele ja innovaatilisematele toodetele, kõik nominendid eksponeeritakse vahemikus 16.02 – 6.06 2010 Londoni „Design Museum’is“. Disainiauhinnad antakse välja 7-s kategoorias: Arhitektuur, Mood, Mööbel, Graafika, Interaktiivne toode, Toode ja Tranport.





On rõõm teatada, et AGM Sisustuse müügisalongi on saabunud esimesed eksemplarid sellest suurepärasest tootest. Olete oodatud neid katsuma ja proovima.


Sisestatud: 14.09.2010