Artiklid ja uudised

SAYL - ela piiranguteta!

Maailma parimate toolide tootja Herman Miller esitleb:



SAYL – kõigile kättesaadav erakordse disainiga töötool

SAYL’i disainer Yves Behar: „Inimese loomuses on pidev piiride otsimine, ta teeb seda selleks et neid ületada. Hea disain ja mugav toode peaks olema kättesaadavad igaühele ja kõikjal. SAYL peegeldab sedasama piiride ületamist ihkavat inimest, ta loob selleks igaühele võrdsed võimalused ning on kutsuva disainiga“.

SAYL’is on esimesena maailmas täistoega vetruv seljatugi, mis on sõna otseses mõttes raamideta. Toolis kasutatakse 3D IntelligentTM tehnoloogiat, seljatoel pole tugevaid servasid, sellega annab ta kasutajale täieliku liikumisvabaduse ja ergonoomilise toe.

Tooli uudsus ja erakordsus peitub väljendub mitte ainult tema silmapaistvas välimuses vaid ka tema sisus. Võttes idee aluseks Golden Gate’i silla

San Franciscos, eeldas Yves Behar, et vähese materjaliga saab luua erakordselt tugevaid, kuid samas õhulisi konstruktsioone. Vähem kasutatud materjali tähendab väiksemat mõju keskkonnale nii tootmisprotsessis kui ka taaskasutuses

On rõõm teatada, et AGM Sisustuse müügisalongi on saabunud esimesed eksemplarid sellest suurepärasest tootest. Olete oodatud testisõidule. Täisvarustuses SAYL töötoolide hinnad alates 525 €.

SAYL konfiguraator siin

Sisestatud: 13.05.2011