Artiklid ja uudised

Uudsed kodused spaa-aurusaunad ja vitamiinidushid

Tehnoloogia areng teeb võimalikus selle, et eilne ainult kallite spaade pärusmaa on täna kättesaadav ka oma kodus. Aphrodite sarja aurusaunad on just sellised, mis toovad sinu koju parima tervisekeskuse võimalused. Aphrodite aurusaunaga duššikabiinides on mugavust lisav digitaalse termostaadiga dušš, sisseehitatud vitamiinipihusti, hapnikuioonide emissiooni funktsioon, valgus- ja vesiteraapia funktsioonid, mis olid seni kasutusel vaid parimates spaades. Näiteks on üheks selliseks vesiteraapia võimaluseks šoti dušš, kus vahelduvad külmad ja kuumad veejoad ning sellega aktiveeritakse loomulikul moel naha ainevahetust. Kolmemõõtmelise ringleva vesimassaaži funktsiooniga on kehale suunatud 6 veejuga, mis pidevalt asukohta muutes tagavad selle, et tõesti kogu keha saaks tunda massaaži mõnu ning lõõgastust.


Pulseeriva vesimassaaži funktsioon imiteerib massööri sõrmede puudutust ning selline vahelduv surve erinevates nahapunktides elavdab naha vereringet. Massööri tehtava massaažiga võrreldes pakub pulseeriv vesimassaaž korraga massaaži tervele kehale, mis on äärmiselt virgutav ja lõdvestav. Lisaks on dužikabiinis värvilised valgusdioodid, mis on võimalik seada meelepärasele režiimile ja tugevusele. Nii saab oma kodus kombineerida värviteraapiat ja vesiravi.

Aphrodite duššikabiinidesse on sisseehitatud vitamiinipihusti, mille abil viiakse nahale E- ja C-vitamiine. Vitamiindušši toime nahale on antioksüdeeriv, vananemist aeglustav, nahahaigusi raviv, naha E- ja C-vitamiini omastamist parandav ning selle abil väheneb ka vee kloorisisaldus. Tervistavat mõju suurendab hapnikuioonide emissiooni funktsioon ehk lihtsustatult öeldes värske õhu tootmine.

Maakera kõige looduslikemate ja inimkäest puutumata piirkondade õhus on rohkelt negatiivseid hapnikuioone. Negatiivsed hapnikuioonid parandavad kopsude tööd, suurendavad hapnikuomastamist kuni 20% ja süsinikdioksiidi eemaldamist 15%. Negatiivsed hapnikuioonid parandavad ka ainevahetust ja tõstavad immuunsust ning on seega loomulikku taastumist soodustava toimega.


Koduste spaa-aurusaunade kohta võite täpsemalt lugeda Arabelle Studio kodulehelt

Teretulemast tervisevannitubade uude ajastusse!

Sisestatud: 21.10.2010