Artiklid ja uudised

Uus kodune nahahooldus - nanomullidega vann

Ilu- ja tervisekeskustest on saanud meie vabaaja veetmise lahutamatu osa. Me veedame seal tunde, tihti ka lausa päevi. Oma tervisesse ja ilusse investeeritakse meelsasti väärtuslikku aega ning seetõttu on oluline, et me tunneksime end sel ajal mugavalt ja lõõgastunult, et ammutada uut jõudu ja energiat. Kodu on koht, kus tunneme end vabalt ning mugavalt ja miks mitte siis ilu ja terviseprotseduure läbi viia oma kodus?

Kümblus nanomullides
Uus verstapost koduste tervisevannide seas on kümblusvann, mis ühendab mikronanomullide nahka hooldava mõju ning vesimassaaži mõnud. Läbimõeldud disainiga tervisevannide sari pakub lahendusi erinevate vannitubade jaoks.
Mikronanomullide tehnoloogia arendati välja juba 1980.ndate alguses, kuid spaadesse on see jõudnud alles viimase paari aasta jooksul. Mikronanomullid pakuvad täiesti puhast, kemikaalivaba nahahooldust. Nüüd on võimalik mikronanomullidega tervisevanne paigaldada ka koju ning luua endale isiklik kodune tervisekeskus. Esimesena Eestis pakub selliseid tervisevanne Arabelle Studio.

Kuidas mikronanomullid toimivad?
Mikronanomullide tehnoloogiaga tuuakse välja vee füüsikaliste omaduste tervendav efekt ja seejuures ei kasutata lisaaineid ja kemikaale. Vett rikastatakse mikronano mullide lõhkemisel tekkiva energiaga. Nahabooridest viis korda väiksemad vees olevad mikronanomullikesed tungivad sügavale naha pooridesse ja puhastavad neid seest poolt. Vana keratiin eemaldub loomulikul moel. Kuna hapnikku sisaldavaid mullikesi on vees väga palju, (ühes vannitäies vees sisaldub keskmiselt 8 miljardit mikronanomullikest) siis aitab see kaasa naha hapnikuvarustuse parandamisele, paraneb ka vereringe ja ainevahetus. Mikronanomullidel on negatiivne laeng, mis tõmbab ligi baktereid. Mullide lõhkedes vabanevad kuumus ja hüdroksüülradikaalid mis hävitavad baktereid ning see aitab kaasa nahaprobleemide ravile. Pärast paari korda mikronanomullidega vannis käimist on märgata nahahaiguste leevendumist ja regulaarselt kasutamisel isegi täielikku paranemist.


Kui mikronanomull kehapinnaga kokku puutudes lõhkeb, tekib sellest ultrahelilaine, mis jõuab ka kehasse ning tekitab sooja. Sellel on organismi rahustav mõju. Mikronanomullidega rikastatud vee pinnalt vabanevad negatiivsed hapnikuioonid vabanevad õhku ja seega on tervisevanni võttes ka vannitoa õhk meeldivalt värske. Lisaks on sellistel vannidel aroomihajutuse süsteem, mis aitab levitada vannitoas sinu lemmikaroomi. Tervisevannide veesüsteem on 100% tühjenev, see tähendab et vanni veesüsteem on alati puhas ja hügieeniline.

Tervisevannid on toodetud maailma juhtiva innovatiivse kõrgtehnoloogia arendamisele panustava sanitaartehnika firma GrandHome tehastes, mis väärtustab keskkonnasõbralikkust ja looduse armastust. Seda on silmas peetud ka vannide disainimisel. Vannide välimus on inspireeritud loodusest - veejoad ja kivist joasuudmed, puidust vanniümbrised ja roogbambusest vannipaneelid. Lõõgastu ja naudi luksuslikku vesimassaaži koos mikronanomullidega nahahooldusega.

Nanomullidega vannide ja koduste spaa-aurusaunade kohta võite täpsemalt lugeda Arabelle Studio kodulehelt

Teretulemast tervisevannitubade uude ajastusse!

Sisestatud: 21.10.2010