Artiklid ja uudised

U-Stuudio pilkupüüdvad klaas toodangud

Meelelised valgustid, piltilusad vitraažid, kumavad akna- ja uksklaasid, hunnitud klaas-vaagnad ning pilkupüüdvad ehted moodustavad vaid murdosa U-Stuudio klaastoodangust. Meie juurest leiate kõik vajaliku, et anda ruumidele kodus ja tööl tõelist sära! Esemed on niisama ärakinkimiseks reeglina liigagi imetletavad, seepärast teab õnnelik kingisaaja teie kingitust kindlasti hinnata.

Rafineeritud tee- või einelaua saladuseks on hõrgud suupisted ning omanäoline serviis. Isikupärased nõud loovad laualiste hulgas erilise meeleolu, seepärast on sobiv vähem-argistel puhkudel lauale asetada masstoodangu asemel kunstniku pintslit tunda saanud tassid-taldrikud. Häid sõpru meeles pidades, on alati ka kena üksiku nime- või soovitekstiga tassi kinkimine sõbrapäeva puhul või kogu serviisi kaasavaraks andmine abielukingituse näol.

U-Stuudio portselan-toodangu moodustavad käsitsi maalitud dekoratiiv- ja tarbe-eesmärkidel kasutatavad nõud: prae-, supi- ja alustaldrikud, vaagnad, tassid jm. Kui Teil endal on mõni eriline soov serviisi komplekti koosseisu ning kujunduse osas, siis palun võtke meiega kindlasti ühendust!

Palivere töökojas pakume ka võimalust meie külastajatel klaasi-meistritena kätt proovida. Kohapeal võib iga soovija asetada klaasplaadile kild-haaval kokku oma kompositsiooni. Tulge meile kohe terve perega külla, sest käsitööga tegelemiseks ei ole kunagi keegi liialt noor ega liialt vana!

Kõik esemed kannatavad masinpesu ning mikrolaineid.







Sisestatud: 04.01.2014