Artiklid ja uudised

Fotod interjööris

Koosta pere fotogalerii!

Valige kõige huvitavamad fotod oma kodusest arhiivist, valige sinna juurde sobiv raamistik ja kaunistage oma vabad seinad köögis, söögitoas, elutoas ning kohvitassi kõrval leiate kergesti jututeema isegi kõige sõnaahtrama külalisega.

Vahvad perefotod seintel aitavad külalistel aega sisustada kuniks ise olete köögis ettevalmistustega hõivatud või läheb mõni minut enda sättimisele lisaks.

Kasutades oma vanavanemate või kaugete esivanemate fotosid seintel astuksite justkui muuseumi, mis on täis aegadetagust ajaloohõngu.

Siinkohal tasub märkimist, et sisustuspilt.ee meeskond taastab ja restaureerib fotosid ning
kuni 31. jaanuar 2011 on see teenus Teie jaoks täiesti tasuta.


Soovi korral võite lihtsalt "noorendada" inimest fotol või parandada (uuendada) pildi kujundust, küllastades seda värvidega.


NB! Valige hoolikalt oma fotodele raamid ja koht, kus te fotosid eksponeerite.
On kohatu nautida rõõmsameelseid suviseid fotosid tumedate raskelt mõjuvate raamide seesl. Rõõmsatele fotodele sobivad näiteks alumiiniumraamid või on võimalik kasutada lõuendile trükkimise tehnoloogiat.

Värvilised või must-valged fotod interjööri loomise alusena

Internetis surfates leiate lehekülje istockphoto.com, kus on suur valik kõrgekvaliteetseid fotosid, mida saab hõlpsasti sobitada igasse interjööri. Sarnaseid häid fotosid saab otsida ka piltide seast, mis on mõeldud arvuti taustapiltideks.

Trükkides valitud pildid soovitud suurusega ja riputades seinale, saate tükkhaaval täiendada oma interjööri. Sellised pildid võivad anda särava ja värvilise aktsendi sisekujundusele. Keskendudes fotodele, proovige lisada teisi detaile interjööri. Näiteks must-valged fotod aitavad luua nostalgilise atmosfääri.


NB! On hea järgida mõningaid reegleid: Kujundage oma fotod sarnase stiiliga – mitte piltide suurus pole oluline, vaid temaatika ja tonaalsus . Arvestage ka piltide seina panekul seinal olevat värvi kui tausta ja pidage alati meeles kompositsioonilisi lahendusi, mis vastavad Teie interjööri üldplaneeringule.

Näiteks suurtes anumates olevate lopsakate roheleheliste toataimede foonil sobib lähtuda värvist – rohelilised toonid fotodel või lihtsad kummeliõied ja teie toas on väikese kasvuhoone või maakoha põldude hõngu, kus on alati sooja suve meeleolu.

Erksavärviliste pildide puhul (nt. punased roosid või oranžid gerberad) täiendage interjööri lisades sama värvi patju, pleede, vaase, lauanõusid saavutamaks interjööri täis harmooniat.

Sisestatud: 12.01.2011