Artiklid ja uudised

SISUSTUSPILT annab seintele ilmet

Kindlasti oled istunud õhtuti õdusalt diivanil või asjalikult arvuti taga ning sirvinud vanu pilte mõeldes läinud aegadele. Mõtetes mõlgub plaan, kuidas säilitada paremini pilte, raamistada ja kaunistada oma koduseinu. Mõeldud-tehtud, kuid mõne aja pärast avad sa jällegi selle sama failikausta oma arvutis või kulunud pildialbumi...

Siinkohal tuleb sulle appi Sisustuspilt.ee.
Meil on sulle pakkuda viis võimalust kuidas talletada fotosid ja samas kaunistada oma seinu kodus või kontoris.

PILT KAPAL:
See on soodne võimalus oma piltide väljatrükiks. Kapa plaat on õhuke ja kerge, mis teeb pildi paigaldamise eriti mugavaks. Kapa valikus on kaks erinevat variant: pilt servani ja pilt üle serva.



PILT LÕUENDIL:
Kui soovid kunstilist sisustuspilti, mille oleks justkui maalinud maailma parim kunstnik, siis see on just parim valik.
Pilt trükitakse spetsiaalsele lõuendile ja paigaldatakse 2cm alusraamile, mis annab pildile ruumilisust ja sügavust.



PILT KLAASIL:
Hea võimalus muuta oma köögi tööpinna tagune sein elavaks. Kasutades selleks Eesti superfotograafe- kaasaarvatud sina ise. Meie valikus on karastatud kui ka akrüülklaas. Me teeme sulle vajalikud avad ning paigalduse. Klaasid on vee-, kuuma- ning kriimustuskindlad.


FOTOTAPEET:


Selleks, et muuta näiteks lastetuba õdusaks, sõbralikuks ja turvaliseks lastele ning ruum visuaalselt laiemaks, kõrgemaks, suuremaks- on meie valikus fototapeet. Ulatame sulle abikäe nii mõõtmisel kui paigaldamisel.

FOTOKLEEBIS:
Kui oled tüdinenud oma tuhmidest seintest või mööbliesemetest, siis siinkohal aitab fotokleebis, mis kinnitub tugevalt sinu valitud pinnale ning tagab pinnale pikaajalise kaitse ning isikupärase välimuse.

Miks on sisustuspidi tooted parimad sisustuselemendid? See on hea võimalus muuta oma kodu isikupäraseks. Kasutades enda fotosid, mida kellelgi teisel pole. Kuna pakume igas mõõdus pilte, just selliseid nagu on sinul vaja, siis saad kokku panna kasvõi koduse fotonäituse. Fototapeet on jällegi hiigelsuur kunstiteos, mida saab kasutada üksikute seinade kaunistamiseks.Fotokleebised sobivad ideaalselt näiteks sinu lükandustele, kööki klaasi taha või lausa külmkapile. Sul on suur hulk võimalusi luua omanäoline kodu, mida kellelgi teisel pole.


Kui sul aga puudub sobiv foto, ei ole vaja sellepärast muret tunda.
Meie pakume sulle suurepärast pildivalikut enda kodulehel
www.sisustuspilt.ee
samuti www.shutterstock.com ning www.corbis.com.


....enne kui suled taaskord arvuti pildifaili või pildialbumi, tule vaata lehekülge www.sisustuspilt.ee ning juba näed neid toredaid mälestusi igapäevaselt oma seinu kaunistamas.


Sisestatud: 31.05.2011