Artiklid ja uudised

Mida huvitavat tuleb Stockholmi mööblimessil?


8.-12. veebruar 2011
750 eksponenti üle maailma



Mõned nopped.

Tuntud saksa büroomööblitootja WILKHAHN esitleb messil kõige uuemaid büroomööbli arengusuundi. Külastajatel on võimalus sportlikul moel proovida kui mugav ja paindlik on kontoritool nimega ON. Selleks toimuvad stendil ON toolidel korvpallivõistlused. Nii pakutakse klientidele lõbusal viisil tooli funktsioone ja anatoomilisust tundma õppida. (boksis B11:20 )

Variér perekond esitleb oma uusimat Variér® Invite™ söögitooli.
Seda loetakse hetkel kõige mugavamaks söögitooliks kogu maailmas.

Variér® Invite™-tei ole mitte ainult visuaalselt kena vaadata vaid see on ka anatoomiliselt kehaga kokkusulav ja istudes tõeliselt mugav. (boksis A09:31)

Noor tõusev täht Jens Fager korraldab sel aastal jälle messikeskuse Greenhouse disainiala. Seekordne inspiratsioon on tulnud tsirkustest. Väljapanek on kirev, tugevate värvide ja kontuuridega, humoorikas, naiivne ja pisut hullumeelne, samas säilitab kõikide sõltumatute disainerite visiooni ja võimalust kõnetada külastajat.

Lisaks on esindatud 35 sõltumatud disainerit ja nende grupid koos 20 kooliga.
Esmakordeselt osalevad messil Aalto University Soomest ja Teko University Taanist.
Eestit esindab sel aastal Tartu Kunstikool. Rootsi noorte disainerite väljapanek
UNG8 auhindade jagamine toimub messi avatseremoonial, 8 veebruaril kell 15.00

Unikaalne valgusinstallatsioon Valgus-Baaris

Northern Light messil on kindlasti fookuses Alexander Lerviku Valgus-Baari miljöö. Baar asub A hallis ja katab 120m²

Valgus-Baar, milles on kasutatud viimaseid saavutusi valgusteadusest on kindlasti vingeim, mida iial Skandinaavias näidatud. Nagu Lervik ise ütleb: „Valgus-Baar on kombinatsioon baarist, näitusealast, kohtumispaigast ja eksponenetide parimatest materjalidest ja valgustitest.“

Baaris asub ka Lerviku valgusskulptuur ‘Dimension’. See skulptuur on tellitud firma Skandia poolt ja näituse ajaks messikeskusse toodud. Valgusskulptuur koosneb 1728 peast, millest pooled on meeste ja pooled naiste omad, sümboliseerides Skandia töötajaid. Iga pea on eraldi juhitav LED valgustusega ja kolmemõõtmelise ekraaniga. Seda peab ise nägema!

Eesti firmad messil
Stockholmi Mööblimess on Eesti tootjate seas väga populaarne - oma stendiga on messil väljas 12 firmat ja nende stende tasub kindlasti külastada.

Kohaleminejatele väike spikker koos stendi numbritega:
Bellus B05:21
Falkonet Metall B09:22
BD-Möbel C11:49
Bellfire OÜ C12:61
Nedholm Design C12:70
Rave Mööbel C16:21 ,C17:41
Toom Tekstiil C17:72
Fleming AS C18:41
Neiser C19:51
Ermatiko OÜ C20:41
Vinteco C22:53
Tartu Kunstikool VHÖ:04


Kui soovid mugavalt ja muretult Stockholmi messile sõita, vaata lähemalt SIIT

Täpsem info messi kohta SIIT
Küsimuste korral helista
gsm: 50 58 300 (Reet Sink)
OÜ Messiproff

Sisestatud: 20.01.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki