Artiklid ja uudised

Nutikad ja innovaatlised taimepotid: Click & Grow ning Herb:ie

UUS! Click & Grow innovaatiline lillepott kasvatab taimi Sinu eest

Kas oled loobunud ilusate taimede kasvatamisest, kuna Sul pole piisavalt aega nende eest hoolitseda? Click & Grow lillepotis kasvavat taime ei pea kastma, väetama ega selle eest muul viisil hoolitsema. Kogu hoole võtavad enda kanda potis olevad sensorid, mikroprotsessor ning spetsiaalne tarkvara. Kombineerides moodsa disaini uuendusliku tehnoloogiaga, on Click & Grow lillepott ideaalne igaühele, kes soovib koju rohelust.


Kuidas see töötab?

Tegelikult on see kõrgtehnoloogia. Click & Grow lillepotis olevaid seemneid ümbritseb kõrgtehnoloogiline süsteem, mis sisaldab sensoreid, protsessorit ja tarkvara. Kõik, mida tegema pead, on lisama patareid, natuke vett ning pisut hoolitsust. Click & Grow hoolitseb taime eest kaheteistkümne aedniku teadmiste ja arvutustehnoloogia täpsusega.

Kuidas alustada ja Kui palju maksab?

Kõigepealt läheb Sul vaja Click & Grow stardikomplekti. Selles komplektis on kõik, mida Sul vaja on, et saada kõige muretumaks aednikuks maailmas: Click & Grow lillepott (valge), 1 taimekassett virk-liisu seemnetega, 4 AA patareid, juhendid. Click & Grow stardikomplekt + Busy
Ekstra saad juurde osta erinevaid taimekassette: basiilikute segu, kirinõges, peiulill, kirsstomat, paprika, mätashari. Kasseti hinnad on 8 ja 9 eurot.


Click & Grow aitab sul saada tubliks aednikuks 3 lihtsa sammuga:

1. Lisa vesi ja patareid.
2. Mine õue, lõbutse! Ära muretse taime pärast. Click & Grow hoolitseb tema eest hästi.
3. Su lillepeenar üllatab sind juba mõne nädala pärast!

Osta endale maailma lahedaim taimekasvatussüsteem juba täna.
Müügil aianduskeskuses Hansaplant.

Click & Grow on Eestis välja mõeldud ja toodetud. Soovime omaltpoolt edu heade ideede maailma viimisel!



UUS! Nutikas taimepott Herb:ie - disain ja praktilisus üheskoos

Põhjamaist tippdisaini esindava uudse taimepoti Herb:ie teeb eriliseks see, et taimed kasvavad potis ilma mullata st vesikasvatuse meetodil ja taimelamp on potiga mugavalt ühes. Kõik mida Sa vajad maitsetaimede ja lillede kasvatamiseks on vesi ja seemned. Lihtne, eks ole!

Herb:ie abiga võid kasvatada salateid, maitsetaimi, köögivilju ja isegi lilli, nii seemnest või jätkata kauplustest ostetud valmis maitsetaimede kasvatamist. Sel viisil toimides saad kauplusest ostetud taimelt mitu saaki.

Herb:ie on loodud taimede kasvatamiseks sisetingimustes. Seadme toimimise saladus peitub vesikasvatuse meetodil, kus taime varustatakse õige koguse vee ja toitainetega. Herb:ie abil kasvatatud taimed on ökoloogiliselt puhtad ning taimede kasvatamise protsessis kasutatav energiakogus väga väike. Seade koosneb veeanumast, veepumbast ning taime kasvamiseks sobilikku valgust andvast valgustist.


Herb:ie on disainitud sobima igasse kööki või elutuppa. Võid selle asetada lauale või kinnitada seinale.
Aianduskeskuses Hansaplant saadaval erinevad värvid: valge, must, roheline, punane.
Hind 113 eurot.

Sisestatud: 04.10.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki