Artiklid ja uudised

Uut moodi «reaalne ja virtuaalne» nõupidamine.

Tänapäeval peetakse ettevõtetes üha rohkem nõupidamisi ja nende osatähtsus aina tõuseb. On spontaanseid kui ka planeerituid, on lühikesi ja pikemaid, on firmasiseseid või kliendinõupidamisi. Rootsis tehtud uurimused on näidanud, et inimesed veedavad rohkem aega nn.kollektiivses ruumis kui oma töölaua taga. Virtuaalsed nõupidamised on saanud juba igapäevasteks. Seda on mõjutanud ja võimaldanud nii majanduslikud kui keskkondlikud faktorid, inimeste töötamine kodus ja tehnoloogia areng. Sellest lähtuvalt on EFG loonud uue sarja EFG HideTech.


Ekraan on kaitstud karastatud klaasiga, seda on võimalik üles tõsta ja alla lasta. Alla lastes saab EFG HideTech AVM lauda tavalise nõupidamislauana kasutada.


EFG HideTech – AVM laud

Monitor, kaamera, valjuhääldid, mikrofonid – need on lauda integreeritud ning neid on võimalik ühendada oma arvutiga. EFG HideTech AVM laud võimaldab olla paindlik ja eriline. See võib olla osa teie nõupidamisruumist või osaks teie töökeskkonnast, mida saavad lihtsalt kasutada kõik teie töötajad. EFG HideTech AVM ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid loob ka brändi ja positsiooni. See laud on ideaalne ettevõtetele, kus peetakse sageli nõupidamisi, ideaalne konverentsikeskustes ja lennujaamades “business lounge” aladel.

EFG HideTech AVM lauda iseloomustab tänapäevane disain ja õhuke ekraan. Tööpind on linoleumist, selle pind on matt ja omab helineelavat effekti.


EFG HideTech – perekond

EFG HideTech on uus, täielik tooteperekond. Seda iseloomustab integreeritud tehnika, laudade uued vormid, materjalid, kõrgused, suurused – kõik on disainitud lähtuvalt uutest tänapäevastest nõupidamisviisidest. Laudade kuju on selline, et see ei varja kedagi/midagi, lubab teil endil kõike näha ja olla ise kõigile nähtav. Selles sarjas on nii kõrgeid laudu lühikesteks nõupidamisteks kui ka
traditsioonilisi laudu.

Välja on töötatud 10 erineva kujuga lauda ümarate nurkade ja freesitud servadega, spetsiaalselt EFG HideTech sarjale. Osad nendest on lühikesed ja 1 100 mm laiad, pidades silmas suundumust väiksematele nõupidamisruumidele.

Laua keskel on terminaal, kus on pistikupesad, võrgupistikud ja USB ühendused. Kaablid viiakse lauajalgade seest põrandale.

Sisestatud: 15.06.2012

Sildid:

büroomööbel

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki