Artiklid ja uudised

Novembri lõpuni kõik Wissenbach vaibad -25%

Wissenbach vaipade 2012. aasta kollektsioon

Tänavusel, Wissenbachi tehase juubeliaastal, muutus vaibavalik põhjalikult. Nüüd on erinevat tüüpi vaibad jagatud kuude põhikollektsiooni: KidsWorld, Nici, InteriorTrend, Renaissance, Wissenbach ja Shahrizad.

Enamik valikust on Saksamaal laos saadaval ning sellisel juhul on tarneaeg 2 - 3 nädalat. Pidevalt suureneb uue kollektsiooni vaipade valik ka Floorini laos. Tulge ja tutvuga võimalustega kohapeal.

Soodustus kehtib ka tehasest tellimisel ja juba soodushindadega vaipadele.

Kampaania kestab novembri lõpuni.



KidsWorld lastetoa vaibad
Suurem osa lastevaipadest on koondatud KidsWorld kollekt-siooni. Siit leiab nii rõõmsad värvilised vaibad lennukite, autode, lillede, loomade jm, kui ka Shaggy tüüpi vaibad.
2012 aasta uue Kids World lastetoa vaipade kollektsiooniga saate tutvuda SIIT.

Nici lastetoa vaibad
Nici kollektsioonist leiab suurte loomapiltidega ja loomakuju-lised vaibad. Vaipadel mängivad loomad pilli, palli või on ametis millegi muuga.
2012 aasta uue Nici lastetoa vaipade kollektsiooniga saate tutvuda SIIT.

Renaissance
Renaissance vaipades on sajandeid vanad klassikalised ornamentidega motiivid kombineeritud tänapäevaste värvidega. Vaibad on käsitis kootud Indias ja Uus-Meremaal Bikaner villast.
2012 aasta põhjalikult uunenud Wissenbach vaibakollektsiooniga saate tutvuda avades SIIT.

Wissenbach
Tehase omanimelises kollekt-sioonis on käsistsi sõlmitud villavaibad Indiast, Nepaalist ja Marokost. Lisaks käsitafting-meetodil toodetud viskoosvaibad Indiast.
2012 aasta põhjalikult uunenud Wissenbach vaiba kollektsiooniga saate tutvuda SIIT.

InteriorTrend
Siit leiab eriti trendikad masin- või käsitsi kootud vaibad Indiast ja mujalt, samuti kohevad Shaggy tüüpi vaibad, Kelim villavaibad jpm.
2012 aasta uue InteriorTrend vaiba kollektsiooniga saate tutvuda SIIT.

Shahrizad
Klassikalised Pärsia ja Kaukaasia stiilis vaibad, igaüks käsitsi sõlmitud vilunud vaibakuduja käe all Indias. Iga vaip on unikaalne ja kootud Uus-Meremaa villast. Antiikne hõng saavutatakse vaiba pesemisel tee ja ürtidega
2012 aasta uue Shahrizad vaiba kollektsiooniga saate tutvuda SIIT.

Vaata ka allolevaid pilte.






















Sisestatud: 23.11.2012

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki