Artiklid ja uudised

Uued kaubamärgid Blue Harbor salongis

Blue Harbor esitleb oma salongis uusi ja kvaliteetseid Hollandi mööblivalmistajate ja sajandipikkuse traditsiooniga Prantsuse kaubamärgi tooteid, mis on interjööri tõelised pilgupüüdjad ning perenaiste unistused.

Hollandi tootja Richmond Interiors pakub väga põnevat Prantsuse stiilis mööblit, millel on võimalik sisu ja välispinna värvitoone erinevalt kombineerida.
Viimistlust on võimalik valida ka vanutatult.



Eichholtz on samuti Hollandi mööblivalmistaja, kelle valikust leiate nii mööblit kui aksessuaare, mille eripärasks on luksuslikult kroomitud detailid, mis on interjööris tõelised pilgupüüdjad.




Le Jacquard Francais on 1888. aastal loodud kodutekstiile tootev ettevõtte Prantsusmaal.
Enam kui sajandipikkused traditsioonid ja teadmised on seotud tänapäeva uusima tehnoloogiaga – see tagab Le Jacquard Francais toodete ainulaadsuse ja eksklusiivsuse ning ettevõtte liidrikoha turul.

Firma toodab erinevas suuruses laudlinu ja muid lauakatteid, köögirätikuid ja põllesid, vannilinu ja hommikumantleid ning päevituslinu.


Materjali kvaliteedis ei tehta kunagi järeleandmisi, seega on tekstiilid intensiivsete värvide, siidise pehmuse ja elegantse langevusega. Valmistooteid töödeldakse veel omakorda, et tagada veel paremad omadused – plekid ja mustus eemalduvad kergemini, ning tooteid on tõeliselt imelihtne triikida. Tõeline perenaise unistus!

Uue tootevalikuga saate tutvuda Blue Harbor kaupluses, Rocca al Mare Kaubanduskeskuses

Sisestatud: 08.03.2013