Artiklid ja uudised

Riviera Maison “Driftwood” sari – nüüd ka terrassile ja aeda!



Hollandi elustiilibränd Riviera Maison pakub “maakodu elustiili” unikaalsel moel - kontseptsiooni võtmesõnadeks on eksklusiivsus ja harmoonia, mida kannab edasi toodetele iseloomulik Prantsuse Riviera stiil kooskõlas New England stiiliga.

Riviera Maison'i mööbli ja aksessuaaridega on võimalik hoone sisustada kasvõi esikust pööninguni välja. Uusi tooteid lisatakse kollektsiooni pidevalt ning tänu laiale toodetevalikule ning detailidesse pühendumisele leidub meelepärast igale maitsele. Üha suureneva ja pidevalt uueneva toodete valikuga on brändil välja kujunenud erinevaid sarju, mis seovad endas ühtse joonega mööblit ja/või aksessuaare.

Tänaseks on väga menukaks kujunenud “Driftwood” laudade sari, mille loomisel on inspiratsiooni saadud kaldale uhutud puidudetailidest. Uudisena on kollektsiooni sel hooajal lisandunud ka välitingimustes vastupidavad terrassi- ja õuelauad, mis alanud suve soojade ilmadega igal juhul tähelepanu väärivad.


“Driftwood” laudu iseloomustavateks märksõnadeks on taaskasutus, isikupära ja ajatus. Lauaplaatidena on uuesti kasutusele võetud vanad uksed, millel võib siini näha jälgi hingede ja luku endises asukohas. Ebatasasused annavad lauale „oma näo“ ja seetõttu on sarja iga toode unikaalne – nii kaasneb laua ostuga salapära ja teadmine, et teist identset pole. Rustikaalsele lauaplaadile tasakaaluks on jalad elegantselt kaarja vormiga ning pesuefektil “hooletult” valgeks võõbatud. See lisab lauale just parajal määral romantilisust, et saavutada omanäoline ja aegumatu lõpptulemus, mis omakorda muudab hubaseks iga interjööri. Tootevalikus on lisaks erinevas mõõdus söögilaudadele ka diivani- ja telekalauad elutuppa ning kontorilauad, öökapid, kummutid ja muudki.

Tutvu kollektsiooniga ja ammuta inspiratsiooni >>> www.blueharbor.ee


Koostanud: Elis Kostabi

Sisestatud: 28.06.2013