Artiklid ja uudised

IKEA tooteid pakkuv internetikeskkond Eestis

Soomes tuntud sisustuskaupade poe IKEA tooted on tänaseks jõudnud ka Eesti kodudesse ja büroodesse.

Kõigile IKEA toodete sõpradele on nüüd hea uudis.
Nimelt alustas aprillis tööd Eesti esimene IKEA tooteid pakkuv internetikeskkond www.ikeaexpress.ee.
Uus internetipõhine tellimiskeskkond muudab ostmise kiireks ja mugavaks ning kaup jõuab Eestisse regulaarsete iganädalaste tarnetena.

Keskkonda haldava ettevõtte juhi Juhan Kuuskemaa sõnul on IKEAEXPRESSi üheks sammuks, mis IKEA kaubamärgi Eesti kliendile lähemale toob.
„Soomest IKEA poest mööbli ja kodukaupade ostmine on tuttav juba paljudele eestimaalastele, niisamuti lootus, et ettevõte avaks kaupluse ka Tallinnas. IKEAEXPRESSi keskkond on suurepäraseks vaheetapiks nende kahe võimaluse vahel. Tellimine on lihtne, kauba saab kätte kiiresti ja võrreldes ise Soome mööbli järgi minemisega on kulud kordi väiksemad,“ loetles uue teenuse eeliseid Kuuskemaa.

Seni on eestimaalased IKEA tooteid käinud kas ise Soomest ostmas või tellinud läbi sõprade-tuttavate, kes suurema autoga aeg-ajalt Soomes käivad. Samuti on turul teenusepakkujaid, kes koguvad kokku suurema koguse tellimusi ning lähevad alles siis kaubale järele. Mõlema võimaluse miinusteks on suhteliselt kõrge hind ja kauba ebaregulaarne vedamine. Vahel ka ebausaldusväärne teenusepakkuja.

IKEAEXPRESSi veebikeskkonnas tehtud ostud komplekteeritakse aga juba Soomes IKEA kaupluses ning transporditakse regulaarse kaubasaadetisena iganädalaselt Tallinna. Tallinnas võib kaubale ise lattu järgi tulla või lasta see kulleril koju tuua. Samuti pakutakse ostudele järelmaksu võimalust.

Infot teenuse kohta saab veebilehelt www.ikeaexpress.ee.


OÜ Iexpress ei ole IKEA ametlik esindaja Eestis, vaid sõltumatu transporditeenuse pakkuja, keda varustavad Soome lepingupartnerid.

Sisestatud: 17.04.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki