Artiklid ja uudised

Valmistu kooliks- Oriensi abiga!

Kui suvi tasapisi lõppema hakkab ja sügis täie hooga läheneb, tekib alati rohkem aega ja tahtmist taas asisemaks muutuda. Sügise ja septembrikuu saabumine seostub paljudele kooliaasta algusega, valmista juba aegsasti oma kodu, lapse õpinurk või töötuba selleks ette.

Oriens sisustussalong on kodumaisel turul tegutsenud seitse aastat, pakkudes täispuidust mööblit keskmisest nõudlikumale ja kõrget kvaliteeti hindavale kliendile. Aastatepikkune kogemus ja vahetu kliendisuhtlus nii salongis kui ka erinevatel messidel on aidanud tootesarjad lihvida klientide vajadusi arvestades viimse detailini terviklikeks. Kvaliteetne täispuit, ajatu disain ja omavahel kombineeritavad tooted on peamisteks Oriensi tootevalikut iseloomustavateks märksõnadeks.

Oriens sisustussalong pakub Eestis valmistatud kvaliteetseid tammepuidust mööbliesemeid igasse tuppa.


Elades kaasa sujuvale kooliaasta algusele oleme augustikuus pööranud erilist tähelepanu just lastetoa ja kodukontori sisustusele ning pakume sel puhul augustikuu erina supersoodsaid pakkumisi.
Meilt leiad erineva mõõdu ja disainiga kirjutusladu, ratastel veerevaid sahtlibokse, raamaturiiuleid, mida saab nutikalt kasutada ka ruumieraldajana. Ruumipuudusel tasub valida 360 kraadi ümber oma telje pöörlev raamaturiiul, mis on uskumatult mahukas, kuid seejuures võtab enda alla vaid 40x40 cm põrandapinnast.



Hugo kuubik on mitmeotstarbeliselt kasutatav moodulriiul, mida saad vastavalt vajadusele toas ringi tõsta või hoopis teise ruumi uut ülesannet täitma asetada. Hugo kuubik toimib öökapi, moodulriiuli või väikese abilauana, kuid ole loov ja leia sellele veel erinevaid otstarbeid.


Oriensi laiast ja pidevalt täienevast tootevalikust leiad mööblit igasse tuppa, tootegruppidest on esindatud: söögilauad, toolid, pingid, kapid, kummutid, raamaturiiulid, voodid, öökapid, diivanid ja tugitoolid, diivanilauad, tv-alused.

Lisaks puitmööblile pakume kvaliteetseid sisustustooteid Euroopa tootjatelt: valgustid, vaibad, lauanõud, kellad, pildiraamid, küünlajalad, riidenagid, dekoratiivpadjad ja pleedid.
Kergemaks interjööri ilme värskendamiseks võta ette väikesed muudatused, mis võivad muuta kogu ruumi efekti totaalselt uueks ja värskeks. Vali olemasoleva sisustusega sobiv uus laua-, lae- või põrandavalgusti, vaip, dekoratiivpadjad või küünlajalad ja vana ruum tundub kohe uus ja huvitav.




Et lähtuda maksimaalselt kliendi soovidest ja vajadustest, pakub Oriens sisustussalong ka eritellimusmööblit, mis valmib osavate Eesti puidumeistrite ja tootedisainerite ühistööna. Oriens puitmööbli disainis ja lõppviimistluses näed aegumatut, kvaliteetset ja vastupidavat toodet, mis kannab endas funktsionaalsust ja mugavust.


Otsustades kvaliteetse täispuidust mööbli kasuks võid olla kindel, et see on investeering aastakümneteks!

Tammepuidust mööbel on kui tükike looduslikku kunstiteost Sinu kodus!

Oriens sisustussalong





Sisestatud: 16.08.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki