Artiklid ja uudised

Asenda suvevaasid krüsanteemide või kanarbikega

On aeg asuda rõdusid ja terrasse kaunistama sügislillede ja -taimedega.

Krüsanteemidele head tausta pakuvad erinevat värvi dekoratiivkapsad, mille leheilu võib nautida veel ka esimeste öökülmade ajal!

Aianduskeskuse Hansaplant suurepärases sügislillede valikus on armasad valgete, roosade ja tumepunaste õitega kanarbikud, mis sobivad kaunistama iga aia peenart, amplit, rõdukasti või aiavaasi. Kanarbikud peavad vastu heitlikele ilmadele, külmade tulekuni või isegi veelgi kauem.





Talvituvad Gigi krüsanteemid

Uudisena on Hansaplant aianduskeskuses müügil Gigi rühma kuuluvad topelt nööpõitega krüsanteemid. Need krüsanteemid ei karda külma, kuid talvel vajavad lumekatet.

Aedniku soovitus!

Kui soovitakse krüsanteeme üle talve hoida ning sügiseks kauneid õienuppe, siis 6-8 nädalat enne eeldatavat õitsemist tuleks taimi pimendada. Krüsanteem läheb õitsema ainult siis, kui teda varjutada. Varjutamine peaks kestma 15 h (õhtul kella 6-st kuni hommikul kella 9-ni). Varjutada võiks musta kilega, kuid see ei tohi taimede vastu puutuda.

Kasutada vajadusel kahjuritõrjeid ja kasta pidevalt väetise lahusega ning teie aeda kaunistavad taas armsad krüsanteemid.

Sisestatud: 27.08.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki