Artiklid ja uudised

Antiigilaat Kila-Kola 2014

Juba 16.aastat on juuli esimesel laupäeval Seidla mõisa pargis Järvamaal koos kõik Eesti antiigi ja vanavara kauplejad, seda kõike selleks, et pakkuda vanavara huvilistele parimat kaupa.

Täna on õige aeg pööningul ja kuuris aastaid seisnud mööbel või vanavara müüki tuua, restaureerida või taas kasutusele võtta. Kodu ei pea olema muuseum, vanadel asjadel on hing ja võlu.

Ära karda isegi kaasaegset interjööri vääristada unikaalse vanaaegse esemega. Tulemus on kordumatu ja omanäoline, ajale ja moemuutustele vastupidav. Õige antiik oma väärtust ei kaota. Täna ostetud väärtus on investeering tulevikku, millest saavad osa Teie järglased veel mitu põlve.
Tsunfijänes aitab Teid restaureerimisel ja õige mööbli valikul. Aastatepikkune kogemus on toonud rõõmu ja stiili tuhandetele: kodudele, riigi-ja omavalitusasutustele, ettevõtetele ja avalik-õiguslikele asutustele nii Eestis kui ka välisriikides. Tsunftijänes restaureerijate käe all paljudest huvilistest saanud heal tasemel restauraatorid, sest on oma valdkonnas tuntud ja hinnatud professionaalid, kuna armastavad oma tööd ja teevad seda kvaliteetselt ja mõistliku hinnaga!

KILA-KOLA LAAT TOIMUB 5. JUULIL 2014, SEIDLA MÕISA PARGIS JÄRVAMAAL.
* Kauplemine läheb lahti 06:00 ja lõpeb orienteeruvalt 15:00.
* Asukoht: 100 kilomeetrit Tallinnast, Roosna-Alliku ja Aravete vahel Paide - Rakvere tee ääres.
* Facebook
Tule varakult ja saad parima kauba!!!


 Allikas: www.facebook.com

Allikas: www.facebook.com

Laata korraldab Tsunfijänes
Lisainfo ja oma osavõtust kauplemiseks anna teada Tsunftijänes kontaktidele SIIT!


Kohtume laadal!



Sisestatud: 18.06.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki