Artiklid ja uudised

Vorm ja muster VIPEX tootevalikus

Tutvume Equipe’i uute sarjadega, mis üllatavad eelkõige vormiga, ning Rako Deko sarja mustrid. Kui rääkida vormiga manipuleerimisest sanitaarkeraamika valdkonnas, siis Laufeni Palomba kollektsioon on kindlasti üheks tippteoseks nii tugeva konseptsiooni kui ka teostuse poolest.


Palomba – hõljudes geomeetrilise ja orgaanilise vahel

Laufeni Palomba Allikas: www.vipex.ee

Laufeni Palomba Allikas: www.vipex.ee

Laufeni Palomba kollektsiooni disain meenutab vee poolt moodustatud laguune või mere igavese liikumise poolt lihvitud kivikesi, mis on oskusklikult transformeeritud keraamikaks. Kõik elemendid harmoneeruvad üksteisega kandes Itaalia disainerite paari Ludovica+Roberto Palomba erinäolist signatuuri. Disaini iseloom pole jäigalt fikseeritud, vaid hõljub geomeetriliste ja orgaaniliste vormide vahel. Konseptsiooni põhimõte seisneb inimtekkelisel kuubikul, mida uuristab ja lihvib vee jõud – meri kui inspireeriv jõud. Siiski ei saavuta Palomba kollektsiooni valamud, vannid, dušikabiinid, WC-potid, bideed ja mööbel täielikult integreeritud vannitoa staatust. Jäädes truuks kollektsiooni olemusele võimaldavad need disainiobjektid erinevaid kombinatsioone nii kollektsiooni siseselt kui teiste Laufen’i toodetega.

Laufeni Palomba Allikas: www.vipex.ee

Laufeni Palomba Allikas: www.vipex.ee

Laufeni Palomba Allikas: www.vipex.ee

Laufeni Palomba Allikas: www.vipex.ee

Kataloog: publications.laufen.com

Kui ettevõtte 1892. aastal Šveitsis asutati, siis sanitaartingimused olid märgatavalt allpool tänapäevaseid standardeid ja mugavusi. Laufen, olles ainuke sanitaarkeraamika tootja, kes toodab eksklusiivselt ainult Euroopas, panustas nende standardite kujunemisele ning aitas tingimuste kvaliteeti tõsta. Tugevalt traditsioonilise Šveitsi brändi isikupäras peegeldub sümbioos disaini, kvaliteedi ja funksionaalsuse vahel.

Tootja koduleht: www.laufen.com



Uued sarjad Equipe Ceramicas tehaselt

Equipe Ceramicas Allikas: www.vipex.ee

Equipe Ceramicas Allikas: www.vipex.ee

Uus sari Rhombus jätkab tehase traditsiooni toota väikeseformaadilisi plaate. Rombikujuline disain annab võimaluse luua erinevaid mustreid ühe- ja mitmevärvilisena. 9 erinevat tooni ja 4 varieeruvat tekstuuri teeb kollektsiooni mitmekesiseks ning paindlikuks. Lisaks Rhombus kollektsioonile on Equipe see aasta tulnud välja mitme uue sarjaga ning laiendanud värvi- ja mustrivalikut populaarsel Metro sarjal.

Kataloog: www.equipeceramicas.com

Equipe Ceramicas asutati 1999.aastal rahuldamaks aina suuremat nõudlust dekoratiivsete sokliliistude vastu. Alates 2005. aastast on Equipe suunanud oma jõud väikeseformaadiliste keraamiliste plaatide tootmise suunas, soovides saada juhtivaks nimeks sellel alal. Tootjat iseloomustab kvaliteetne disain ja vormiga manipuleerimine, mis viib traditsiooniliste keraamiliste plaatide taasleidmiseni . Equipe’i uuendatud koduleht on kasutajasõbralik ning annab hea ülevaate tootja poolt pakutavast.

Tootja koduleht: www.equipeceramicas.com



Mustrid Rako uues sarjas

Rako Deko Allikas: www.vipex.ee

Rako Deko Allikas: www.vipex.ee

Uus Deco sari üllatab mustrite küllusega. Ühelt plaadilt võib leida nii Antiik-Kreeka, tartani, kalasaba kui ka modernsemaid optilisi mustreid. Kirevat mustrivälja teevad rahulikumaks pastelsed toonid. Deco plaadid sobivad suurepäraselt vannitoa seina kaunistama, kuid miks mitte kasutada sellist dekoratiivset plaati ebatraditsiooniliselt põrandal.

Kataloog: www.rako.cz

Rako Deko Allikas: www.vipex.ee

Rako Deko Allikas: www.vipex.ee

Rako Deko Allikas: www.vipex.ee

Rako Deko Allikas: www.vipex.ee

Tšehhi keraamilise plaatide tootja Rako on praeguseks juba 130 aastase kogemusega. Pika ajalooga Rako plaadid kaunistavad nii 1912. aastal valminud juugendstiilis Praha linnavalitsuse hoone interjööri kui ka Mies van der Rohe ikoonilist Villa Tugendhat’i. Tootevalikus on esindatud kodu kujundamiseks vajalik omapära ja suurprojektidele omane praktilisus.

Tootja koduleht: www.rako.cz


Kõikide VIPEX toodetega saad tutvuda siit>

VIPEX tootevaliku moodustavad erinevad kõrgekvaliteedilised ehitus- ja siseviimistlusmaterjalid, looduskivitooted, mööbel, sanitaartehnika ning kodu- ja laiatarbekaubad, mis pärinevad enam kui 30 riigist üle kogu maailma.
VIPEX esindab või omab mitmeid üle kogu Skandinaavia ja Balti riikide tuntud kaubamärke. Klientideks nendel turgudel on kõik suuremad ehitus- ja viimistluskaupade müügiga tegelevad jaekaubandusettevõtted, ehitus- ja kinnisvaraarendusettevõtted, arhitektid ja sisekujundajad, riigiasutused jpt.

Sisestatud: 25.09.2014