Artiklid ja uudised

Fotoalumiinium köögi tagaseinas

Fotoalumiinium on uudne ja kaasaegne köögi tagaseina materjal, mis annab omanäolise efekti ning on samas praktiline. Fotoalumiinium on hea alternatiiv traditsioonilistele materjalidele: pildiga või värvitud klaasiga tagaseinad, kõrgsurvelaminaadist tagaseinad või keraamilise plaadiga kaetud seinapinnad. Materjali välispind on mitteläikiv harjatud alumiinium, on kuuma- ja veekindel ning kerge hooldada.

Fotoalumiinium paigaldatakse koos köögimööbliga, loomikult saab ka lisada eraldi hilisema soovi korral. Materjal sobib nii töölaudade tsooni taguseks, aga ka pliiditagusesse. Lisaks ei läigi materjali välispind, mis klaasi puhul võib mõnes interjööris tunduda pisut mittesobivana. Puhastamiseks kasutada märga lappi ja peeglite/klaaside puhastusvahendeid, ei tohiks kasutada abrasiiv puhastusvahendid, mis võivad kahjustada materjali pinda.

Fotoalumiiniumi eelised:
* Välispind ei läigi - alternatiiv läikivale klaasile
* Metalne efekt - välispind harjatud alumiinium
* Kerge töödelda paigaldusel – võimalik puurida pistikupesade vms avad objektil
* Lihtne transportida ja paigaldada - plastik annab kerguse
* On kuuma- ja veekindel
* Lihtne puhastada ja hooldada

Fotoalumiinium Allikas: www.mooblimasin.ee

Fotoalumiinium Allikas: www.mooblimasin.ee

Alumiinium - komposiitplaat on õhuke ja kerge kolmekihiline materjal, mis on kahelt poolt kaetud 0,2 mm alumiiniumlehega, mille vahel on plastik. Plastik annab materjalile kerguse ning alumiinium omakorda vastupidavuse ning suurepärase pinnasileduse. Väliskiht on harjatud alumiinium.

Fotoalumiiniumist pildiga on suurepärane võimalus anda oma köögile omanäoline ilme ja täiustada sellega ka ruumi üldist interjööri.

Alumiinium - komposiitplaat Allikas: www.mooblimasin.ee

Alumiinium - komposiitplaat Allikas: www.mooblimasin.ee


Mööblimasin OÜ on oma tegutsemisaja jooksul valmistanud enam kui 600 kööki. Galeriis saad näha valikut mõningatest töödest.

Loe kindlasti ka soovitusi köögimööbli valikul ning tutvu köögimööbli hinnanäidistega.

Lae inspiratsiooni Facebook-st
www.mooblimasin.ee

Võta kontakti siit>>> ja aitame Sul teostada unistuste kööki!

Sisestatud: 07.10.2014

MÖÖBLIMASIN

Tel:
5657 4500
Aadress:
Sõpruse pst 33 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

Köögi planeerimine algab tavaliselt tükk maad enne seda, kui esimesed detailid paigaldajate õlul üle lävepaku saabuvad. Vahest on mõte oma köögist idanemas isegi enne, kui uus kodu välja valitud või valmis ehitatud on.

Just nii ongi hea, sest köök on koht, kus kogu pererahvas igapäevaselt kokku saab. Seal lihtsalt peab mugav ja mõnus olema.

Hästi valitud köök lisab elule värvi ja kodule soojust. Seega, mida varem ja põhjalikumalt sa oma köögieelistused läbi mõtled, seda kihvtima tulemuse sa lõpuks saad.

Vaatame koos 3 küsimust, mis sind sinu unistuste köögile lähemale viivad.

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

Ükskõik, kas vajad köögimööblit päris uude koju või soovid olemasoleva köögimööbli uue vastu vahetada, selle tellimine algab oma soovide kaardistamisest ja hoolikast planeerimisest.

Köögimööbli planeerimisel ei piisa ilusate kappide paberile joonistamisest. Vaja on mõelda ka sellele, kuidas sa kööki kasutama hakkad.

Aitame sul mööbli planeerimise sammud 8 küsimuse abil läbi teha. Pärast pole vaja teha muud, kui läbimõeldud soovidega köögimööbli valmistaja juurde minna.

Köögimööbli firmades on tavaliselt ametis disainer, kes oskab sinu unistuste mööbli valmis joonistada. Kui oled aga ise juba eskiisi paberile pannud, vaatab ta selle üle paigutuse ja kasutusmugavuse seisukohast. Ikka selleks, et sul oleks oma uues köögis mugav ja mõnus toimetada.

vaata kõiki