Artiklid ja uudised

Küünlahooaeg on avatud

Valhalla Factory sisekujunduse aksessuaaride disain põhineb elustiili fotograafi Terje Talpsepa fotodel, mis on inspireeritud hommikustest jalutuskäikudest, reisidelt kogutud maailmamustri killukestest ja värvikatest unenägudest. Tooteperekonda kuuluvad küünlad, padjad, tekstiilid on disainitud ideega tuua sama palju looduse energiat ja inspiratsiooni inimeste ellu nagu toob üks imeilus päikesetõus ühel põhjamaisel kargel hommikul. Terje kutsub üles disainima oma kodu looduse mustritega, nagu loodus disainib maailma.

Valhalla design tooteperekonda kuuluvad aroomi- ja valgusmustrite teraapial põhinevad sojavahast valmistatud küünlad. See idee sai alguse hommikustest jalutuskäikudest, soovist tuua looduse lõhnad ja värskus kodudesse. Valhalla küünlaleeki süüdates hakkab looduslike eeterlike õlide baasil valmistatud küünal elama. Looduse lõhn ja läbikumava disainiga foto viib sind kahe maailma vahelisele inspiratsioonirännakule.

” Hommik on hetk päevas, mil unenäomaailm vahetub minut minuti haaval teadliku mõttemaailmaga.”

Terje: “Looduses valitseb sel ajal teatavat tüüpi rahu ja tasakaal. Varahommikused hetked puudutavad oma värskuse, lõhna ja valgusega ning on saanud mulle väga armsaks, olenemata ilmast. Olen välja valinud kõige südamelähedasemad eeterliku õli ekstraktid. Igal essentsil on erinev toime. Näiteks tuulise ranna männimetsa latvade mustriga disainitud küünla valmistamisel on kasutatud Siberi nulu eeterlikku õli. Samal ajal, kui lõhn viib sind männimetsa hommikustele kastestele radadele, puhastab see õhku ja toimib hingamisteid ravivalt.”

Aroomi- ja valgusmustrite teraapial põhinevad sojavahast valmistatud küünlad. Igal eeterlikul õlil on isemoodi mõju, vali oma lemmik!

 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

SIDRUNHEIN, värskus & energia
Lõhnalt värske ja tsitruseline. Loob positiivse energiaga atmosfääri, andes kindlameelsust ja jahutades ülevoolavaid tundeid. Mõjub antiseptiliselt, rahustavalt ja lõdvestavalt, aitab keskenduda ning tõstab meeleolu. Peavalu puhul pakub kiiret leevendust, kuna parandab vereringet. Sidrunheina värske lõhn annab eluenergiat ja aitab meelde tuletada, et kõik valikud, mida oleme teinud, ja kõik kogemused, mida oleme läbi elanud, on meist teinud terviku. Ning seda tuleb austada ja hinnata.

ILANG-ILANG, avatus & seksuaalsus
Filipiinidel nimetatakse ilang-ilangi lillede lilleks. Selle lõhn on õrn ning rahustav. Indoneesias kasutatakse lille pruutpaari esimese armuöö rituaalides, sest selle sensuaalne ja ihalust tekitav lõhn avab meeled, muudab emotsionaalseks ning annab turvatunde. Ilang- ilangi lõhn on südamele hea, sest see leevendab tahhükardiat, alandab kõrget vererõhku, reguleerib adrenaliinivoolu veres, tasakaalustab hormonaalsüsteemi. Ilang-ilang aitab muuta negatiivsed emotsioonid positiivseteks.

APELSIN, positiivsus & päikeseenergia
Apelsin kiirgab päikeseenergiat, olles vitaalsuse kehastaja. Toob päikese meie tuppa ja südamesse. Suplus apelsini imelises lõhnas aitab vabaneda kinnisideedest ja vanadest uskumustest. Annab jõudu ja rõõmu, aitab kaasa muudatuste läbiviimiseks. Apelsini aroom on antiseptiline, mürke eemaldav, seedimist soodustav ja toniseeriv. Soodustab C-vitamiini omandamist, avab hingamisteid, lõdvestab lihaspingeid, abiks unetuse ja kõrge vererõhu korral. On pehmendaja, soojendaja ja rahustaja. Lõhnalt magus, värske ja mahlakas.

 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

LAVENDEL, rahu & tasakaal
Teda nimetatakse eeterlike õlide emaks. Lavendel hoolitseb sinu keha, sinu hinge ja ka sinu vaimu eest, sest teda arvatakse toovat taevastest kõrgustest kõige kiiremat teed pidi toetavaid energiaid. Lavendel avab tee andestusele, annab hea tuju ja suurendab enesega rahulolu. Lõhnalt värske, magus, lilleline. Lavendlil on rahustav, antiseptiline, valuvaigistav, uimastav mõju. Stimuleerib nõrka immuunsüsteemi , pakub paitavat rahu ja lohutust, kui oleme kaotanud iseenda.

PIPARMÜNT, mõtteselgus & puhastumine
Piparmünti peetakse mälu parandajaks, toob mõtteselgust ja mõjub hästi ajule. Kreeklased on pühendanud piparmündi Aphroditele armastuse, igavese nooruse ja ilu tähisena. Vanade roomlaste ja egiptlaste rituaalides on teda kasutatud tervendamise ja puhastamise eesmärgil. Piparmünt on viiruste- ja valuvastase toimega, tasakaalustav, puhastav ja jahutav. Piparmünt on parimaid hapnikusidujaid organisimis. Leevendab nii väliseid põletusi ja paistetusi kui ka oragnismi sisemisi ärritusi. Lõhnalt värske, tugev, mündilõhnaline.

MÄNNIMETS, puhas õhk & raviv toime
Mändi peetakse kodukaitsjaks ja teejuhiks looduse mõistmisel, sest ta on üks vanimaid ravimtaimi. Lõhnalt puhas, värske, tugev. Männi eeterlik õli on viiruste vastase toimega, hingamisteid tervendav ja toniseeriv. Männi lõhn puhastab õhku, tema lõhnal on meeli kosutav ja elustav mõju. Männist saadud vaigu tilkasid nimetatakse pisarateks, milles peegeldub tervendav vikerkaar. Mänd istutatakse kodu sissekäigu juurde, et kodus valitseks õnn ja rõõm.


 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

Outletis väljas uued kameeleonlikult elegantsed mustad küünlad sarjast “Black Chameleon”
Leia oma lemmikud meie uhiuuest e-poest!
Facebook

Sisestatud: 27.10.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki