Artiklid ja uudised

Valhalla Factory kutsub serveerimiskunsti inspiratsioonipäevale

 Allikas: valhallafactory.com

Allikas: valhallafactory.com

Tallinna Kaubamaja ja Valhalla kutsuvad 19. septembril kell 12.00 serveerimiskunsti inspiratsioonipäevale "Käsikäes loodusega", mille raames saab näha ja kuulda erinevaid skandinaavialikke lauakaunistamise nippe.

Valhalla disainer Terje Talpsepp jagab ideid, kuidas katta lihtsalt, aga elegantselt hommikusöögilaud kallimale või õhtusöögioaas sõpradele. Lisaks on võimalik tutvuda Valhalla loominguga, tunda aroomiteraapiliste lõhnaküünalde hõngu ja puhuda juttu inspireerivatel teemadel disaineriga.

Päevakava:

Kell 12.00-17.00 katab Tallinna Kaubamaja Kodumaailmas laualõuendi Valhalla disainer Terje Talpsepp, kes jagab oma inspiratsioonilugusid ja tutvustab uut sisustusaksessuaaride sügiskollektsiooni;
Kell 13.00 Serveerimiskunsti õpituba: ideed hommikukohvi lauale;
Kell 15.00 Serveerimiskunsti õpituba: õhtusöögilaud sõpradele.

Inspiratsioonipäevale on oodatud kõik sisekujundus- ja disainihuvilised, kõik kelle jaoks kodu on oluline ja hea koht, millesse tasub investeerida. Kõigi külaliste vahel loositakse välja kingitusi. Tule ja saa osa mustrimängudest ja loodusaroomidest.

Eesti disainibrändi Valhalla Factory loomingulisse kollektsiooni kuuluvad loodusmustritest inspireeritud padjad, linikud, aroomiküünlad, tammepuidust aksessuaarid koju ja kööki. Tallinna Kaubamaja tootevalikus on esindatud Eestimaa kaunid loodusmustrite fragmendid - kõrred, tuuline rannik, männiladvad ja sügisene päikeseloojang õrnpastelses kuues.

Kohtumiseni Tallinna Kaubamaja Kodumaailmas!

Valhalla e-pood
Facebook

Sisestatud: 18.09.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki