Artiklid ja uudised

Barcelona toolide soodusmüük

 Allikas: www.plushdeco.ee

Allikas: www.plushdeco.ee
Mies van der Rohe loodud Barcelona tool on tõenäolisemalt üks äratuntavamaid ja ikoonilisemaid mööblidisaini meistriteoseid. Disainitud juba 1929-l aastal Barcelona Maailma Näituse jaoks on tool siiamaani moodsa mööblidisaini üheks etaloniks.
Lihtne, kuid geniaalne kombinatsioon kandilistest patjadest ning voolujoonelisest terasest jalgadega on loonud ideaalse tooli, millel on nii mugav istuda kui ka ilus vaadata.
Lisaks standardsele musta ja valge nahaga Barcelona toolile oleme oma valikusse võtnud erinevate värviliste kangastega toolid, et interjööridele natukene uut värskust lisada.


Sügise puhul on Barcelona toolidel praegu eriti head hinnad. Kui soovid lisamugavust ja peale rasket päeva jalgu puhata, siis eriti mõnusad on ka sobivad Barcelona jalapingid.

 Allikas: purchaseworthy.blogspot.com

Allikas: purchaseworthy.blogspot.com

 Allikas: www.plushdeco.ee

Allikas: www.plushdeco.ee

Ikooni staatusesse tõusnud Barcelona tool loodi Ludwig Mies van der Rohe poolt juba aastal 1929 Saksamaa paviljoni jaoks Maailmanäituse jaoks Barcelonas, Hispaanias. Tooli unikaalne, lihtne, kuid samas elegantne ja geniaalne disain on jäänud modernse mööbli etaloniks siiamaani.

Tooli roostevabast terasest raamile on kinnitatud nahast ribad, mille peal asetsevad kaks kandilist patja. Kuna nii iste kui seljatugi asetsevad nahast rihmadel, pakub see kergelt vetruvat ja toestavat istumismugavust ning iste on piisavalt suur, et seal saab end soovi korral mõnusalt kerra tõmmata, raamatut lugeda või suurema koosviibimise ajal isegi kaks inimest istuda.

Tooli reproduktsiooni patjade sees on Suurbritannia kommertsmööbli standarditele vastav kõrgtihedusega poroloon, mis tagab patjade originaalse väljanägemise ja istumismugavuse ka aastate pärast. Odavam ja madala tihedusega poroloon vajub kiirelt, mis deformeerib nii esteetilist patjade väljanägemist kui vähendab tunduvalt ka istumismugavust.

Barcelona tooli padjad on kaetud pehme ja mõnusa villase kangaga või ehtsa nahaga ning kinnitatud tagant trukkidega raami küljes asuvate nahkrihmade külge.

Barcelona tool on kroomitud roostevabast terasest raamiga, mis annab toolile kauni välimuse ning samas pakub raske raam stabiilsust ja vastupidavust. Tooli kaal on 24kg!


Tutvu Barcelona toolide valikuga siit>>>
Allahindlusele -20% võimalik saada lisasoodustus -30 eur, kui kirjutad tellimusse sõna "sisustusweb".

 Allikas: www.plushdeco.ee

Allikas: www.plushdeco.ee

Barcelona tooli jalapink on suurepärane lisa kuulsale Ludwig Mies van der Rohe Barcelona toolile. Allikas: www.plushdeco.ee

Barcelona tooli jalapink on suurepärane lisa kuulsale Ludwig Mies van der Rohe Barcelona toolile. Allikas: www.plushdeco.ee


www.plushdeco.ee
Pinterest
Facebook

Sisestatud: 14.11.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki