Artiklid ja uudised

Milleks eelistada pinglage tavalisele laele

 Allikas: www.lagi.ee

Allikas: www.lagi.ee





Miks pinglagi?

Pinglagi on hea alternatiiv kipslaele, kuna hinnaklass on kipslaega peaaegu sama ning uusehituses ei ole suurt ruutmeetri hinnavahet, kas ehitada kipslagi koos maalritööga või paigaldada pinglagi. Vahe tuleb paigaldamise kiirusest:
10 ruutmeetrise pinglae paigaldus võtab aega paar tundi, samal ajal kui kipsiga sama suure lae katmine, pahteldamine, lihvimine ja värvimine võtab aega keskmiselt 5 päeva. Kõik teavad, kui tüütu on remondi käigus tekkiv mustus. Pinglae paigaldamisel ei teki ehitusprahti ja pahtlitolmu ning pinglae paigaldamine ei nõua eelnevaid ettevalmistusi.





Erinevalt kipslaest ei teki pinglakke pragusid ning lage ei pea enam kunagi üle värvima ja lae vastupidavuse aeg on 20+ aastat.


 Allikas: www.lagi.ee

Allikas: www.lagi.ee
Kasutuskohad

Pinglaed sobivad suurepäraselt nii avalikesse hoonetesse kui ka eramutesse ja korteritesse. Soovi korral saab paigaldada pinglage ka seintele, asendades juba tavapäraseks muutunud fototapeeti. Vecta Design pakub seintele samu lahendusi nagu lagedele. Pinglage saab paigaldada nii olemasolevale seinale kui ka sellest vaheseina ehitada.

Rikkalik valik ja uued tehnoloogiad

Vecta Design investeerib pidevalt uutesse tehnoloogiatesse ning arvestab nii arhitektide, disainerite kui ka lõpptarbija soovidega. Värvivalik on piiramatu: valged, värvilised, matid, läikivad, läbipaistvad ja trükitud laed. Valikus on üle 100 erineva värvitooni vastates ka kõige nõudlikumale soovile. Iga lagi on unikaalne ja valmistatud käsitööna vastavalt tellija soovidele. Ühendades pinglage valgusega, saab luua erinevaid valguslahendusi nagu valgusgarniise, valgusribasid ja ka erimõõdulisi käsitööna valmivaid valgusteid, mille sarnast ei paku ükski teine tootja. Võime pakkuda kliendi poolt valitud prindiga valguslage, tähistaevast kristallidega või pinglae paigaldust hoopis süvistatud valgustite või rippuvatele lühtritega.

Omadused

Pinglae puhul on äärmiselt oluline selle kvaliteet, sest ainult Euroopa toorainest valmistatud kvaliteetsed materjalid vastavad kõikidele ohutusnormidele. Vecta Design poolt toodetud laed on kõrgläikivad, tervisele ohutud, tule- ja veekindlad, antistaatilised, ei kaota oma esialgset värvi ka pikal kasutusel ning laematerjalile tehtud „õmblused“ ehk liitekohad kannavad näiteks veeuputuse korral raskust 100-150 kilogrammi ühe ruutmeetri kohta.
Kõik Vecta Design laed omavad CE-ohutusmärgist, mis tähendab, et Vecta Design laed sobivad ideaalselt ka lasteaedadesse, haiglatesse, kauplustesse ja kodudesse.
Pinglaed on niiskuskindlad, hallitusvabad ning kaitstud mikroorganismide vastu. Pinglaed on tolmuvabad, antistaatilised ja ei tekita allergiat. Puhastamiseks tuleks kasutada lappi ja spetsiaalset puhastusvahendit. Lagesid ei pea aja möödudes renoveerima, tulevikus tehtavad kulutused peaaegu puuduvad. Nad ei vaja täiendavat värvimist ega remonti nagu tavalised laed.

Vecta Design annab oma toodetud pinglagedele 10 aastase garantii ja omab ainukese Eesti pinglagede tootjana kõiki vajalikke sertifikaate.

 Allikas: www.lagi.ee

Allikas: www.lagi.ee

 Allikas: www.lagi.ee

Allikas: www.lagi.ee

 Allikas: www.lagi.ee

Allikas: www.lagi.ee

 Allikas: www.lagi.ee

Allikas: www.lagi.ee

 Allikas: www.lagi.ee

Allikas: www.lagi.ee


Vecta Design OÜ
www.lagi.ee
www.vectadesign.com
Tel: 4423 023
info@vectadesign.com
Facebook

Sisestatud: 05.11.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki