Artiklid ja uudised

Valgustus- ja värviideed 2015. aastaks

Vastalanud 2015. aasta toob endaga kaasa rahulikud värvitoonid ja põnevad valguslahendused. Käesoleva aasta sisekujunduse märksõnadeks on ökonoomsus ja mugavus.
Kiire elutempo juures on oluline, et kodus saaks puhata ning end muudest kohustustest välja lülitada.
Mõnusa hubase sisekliima loomiseks on hea kasutada pastelseid värvitoone ja hästi planeeritud valguslahendusi. Kombineerides omavahel koht- ja üldvalgust, saab luua valgustuse vastavalt meeleolule. Vecta Design pakub palju erinevaid valguslahendusi nagu valguskarniise, kohtvalgustust ja omanäolisi valguslagesid - kõiki neid süsteeme saab vajadusel juhtida ka puldi või telefoniga.

 Allikas: www.vectadesign.com

Allikas: www.vectadesign.com

Vecta Design pakub ka värvilisi ja valgustusega hõljuvaid lagesid, mille saab otse lae külge kinnitada.
Ruumile uue ilme andmiseks piisab, kui panna uus tooniga lagi, millele saab väga lihtsalt ka uue valgustuse planeerida. Kõike seda saab teha ühe päevaga ning seejuures mustust tekitamata. Tulemuseks on ideaalne lagi ning hästi planeeritud valgussüsteem.

Vecta Design uuendab oma lagede värvivalikut iga-aastaselt vastavalt trendisuundadele. 2015. aasta värviks valiti MARSALA. Ka Vecta Design pinglagede seast saab sel aastal valida marsala värvitooniga lae. Pinglae eeliseks tavalise lae ees on see, et seda saab väga kergelt mõne teise tooni vastu välja vahetada, juhul kui peaks tekkima soov ruumi ilmet värskendada. Soovi korral võib ka iga aasta uut tooni lae panna. Samas on pinglagi oma olemuselt aegumatu ning vastupidavusaeg piiramatu. Garantii Vecta Design pinglagedele on 10 aastat. Vecta Design pakub piiramatuid lahendusi ja koos meiega on kõik sisekujundusideed võimalikud.

 Allikas: www.vectadesign.com

Allikas: www.vectadesign.com


Vecta Design OÜ
www.lagi.ee
www.vectadesign.com
Tel: 442 3023
info@vectadesign.com
Facebook

Sisestatud: 17.02.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki