Artiklid ja uudised

Uus Desso Transition plaatvaibakollektsioon Floorinilt

Desso uus äriruumidele mõeldud Transition plaatvaibakollektsioon on inspireeritud veest ja selle liikumisest. Neli interpretatsiooni - Fuse, Fields, Pebble ja Wave - põhinevad erinevatel orgaanilistel mustritel, mida täiendavad läikivad kiud ja tekstuursed silmused.

Transition kollektsioon on välja töötatud tugeval keskkonnateadlikkuse printsiibil. Lisaks Cradle-to-Cradle põhimõtetele, mis kindlustavad, et taaskasutatavatel toodetel on positiivne mõju nii keskkonnale kui ka inimeste tervisele, teeb Desso koostööd Hollandi joogivee tootjatega, kasutades veepehmendusprotsessi kriidijääke stabilisaatoritena EcoBase põhimiku tootmisel.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Fuse on põneva toon-toonis üleminekuga plaatvaip, mis lisab põrandale liikuvust. Voolav üleminek kahe värvitooni vahel aitab luua erinevaid tsoone ja jagada ruumi. Fuse värvikombinatsioonid sobituvad Fields vaibakollektsiooniga, andes kahepeale kokku uue unikaalse disainilahenduse. Sooja ja käsitsikootud emotsiooniga Fuse on saadaval 7 värvikombinatsioonis.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Pebble orgaaniline, reljeefne ja suunatd muster on inspireeritud poleeritud rannakividest. Saadaval 9 muhedas värvitoonis.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Transition kollektsiooni tugeva tekstuuriga Wave on inspireeritud lainevirvendustest rannal. Aitab luua pehmemat interjööri, lisades ruumile vaikset voolavust. Läikivatest kiududest kõrgemad silmused annavad vaibale sügavust ja kontrasti. Saadaval on 9 orgaanilist värvitooni.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee


Vaata ka videot



Floorin salongid:

Tallinn
Floorin AS, Pärnu mnt 139 E/3, Tallinn 11317
Kontor: tel 655 8244,
e-mail: porandad@floorin.ee
Kauplus: tel 655 3902
Avatud: E-R 9 - 18

Tartu
Floorin AS, Ringtee 26B, Tartu 51013
Kontor ja kauplus: tel 736 2002
e-mail: tartu@floorin.ee
Avatud: E- R 8:30 - 17:30

Facebook

Sisestatud: 16.02.2015

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki