Artiklid ja uudised

ZwCAD tarkvaraprogramm geo-spetsialistidele

ZwCAD esindused Balti riikides pakuvad AutoCAD’ile ja teistele sarnastele programmidele alternatiivseid tarkvaraprogramme konkurentsivõimelisema hinnaga.

TcpMDT on võimas alternatiiv kõige populaarsematele CAD­ - programmidele geodeesia, tsiviilehituse ja
maastikuplaneerimise valdkonnas.
Tarkvara on sobiv täislahendus allolevatele spetsialistidele:
- maamõõtjatele (geodeesia);
- teede / tänavate projekteerijatele;
- muldetööde spetsialistidele;
- maaplaneerijatele;
- GIS spetsialistidele.

MDT Standard
Maamõõtmine, digitaalne maastikumudel, piirjooned, profiilid ja mahud

Standard versioon sobib igasuguste topograafiliste projektide koostamiseks, selle lisas on maastikuprofiilid, mahuarvutused jne.
MDT Standard versioon võimaldab modelleerida maastikku, genereerida kontuure, teha profiile ja ristlõikeid, teostada mahuarvutusi ning vaadata projekti 3D­s. MDT Standardi programmi on lihtne kasutada ja ta toetab samuti paljusid CAD programme, hõlbustades sel viisil teabevahetust. MDT Sandard toetab: LandXML ja KML, samuti HTMLi, Wordi, Excelit, PDFi jne.

 Allikas: www.zwcadsoft.ee

Allikas: www.zwcadsoft.ee

MDT Professional
Täislahendus mõõdistuste tegemiseks ja tsiviilehituse projektideks

MDT Professionali eesmärk on aidata kasutajat kõikides projekti etappides, omades sealhulgas kõiki funktsioone ka MDT Standard verioonist. MDT Professional peamised kasutajad on avaliku halduse, ehituse, projekteerimise, arhitektuuri - ja linnaplaneerimise uuringute vallas tegutsejad ja samuti firmad, kes on seotud mullatööde, karjääride, kaevanduste, keskkonnaga, samuti paljud vabakutselised spetsialistid.
MDT Professionali on lihtne kasutada ja ta toetab samuti paljusid CAD programme, hõlbustades sel viisil teabevahetust. MDT Professional toetab: LandXML ja KML, samuti HTMLi, Wordi, Excelit, PDFi jne.

MDT Surveying
Geodeetiline tarkvara tahhümeetri mõõtmiste haldamiseks ja arvutamiseks

Geodeetiline moodul aitab manageerida mõõtmisi, arvutada punkti koordinaate, kompenseerida nihkeid ja esitada koordinaatide muutusi. MDT Surveying võimaldab faile importida erinevatelt andmekogujatelt. Andmeid saab sisestada ka käsitsi tahhümeetrisse, distantsmeetrisse või- jaama, mille saab kasutaja ise määratleda, valides
horisontaalse või geomeetrilise kauguse, vertikaalse nurga või tasapinna jne.
Sisestatud teabe põhjal pakub MDT Surveying kõiki vahendeid, mida on vaja töötlemisel, arvutamisel ning jaamade ja topograafiliste punktide joonestamisel. MDT Surveying võtab arvesse ka keskmisi vahemaid ja nõlvu punktide ja jaamade arvutamisel. Samuti korrigeerib automaatselt tähelepanuvigu ning mõõtmisel tekkivaid instrumendi paigutusest tulenevaid vigu.

MDT Images
Piltide töötlus

See moodul on kohaldatud eriprojektidele, mis puutuvad kokku õhufotodega, ortofotodega ja skaneeritud kaartidega, mis on kombineeritud vektoriaalsete joonistustega sellistel aladel nagu topograafia, tsiviilehitus, arhitektuur, arheoloogia jne. Sel põhjusel on ka kõik TcpImage tööriistad lisatud moodulisse MDT Images.

MDT PointCloud
MDT moodul punktpilvesüsteemide haldamiseks

MDT PointCloud võimaldab kasutajal vaadata, töödelda ja juhtida miljoneid punkte, mis on imporditud enimlevinud formaatidega failidest nagu geneeriline scanner fail ja LIDAR standardformaadis failid.
Aplikatsioon võimaldab kasutajatel importida punktpilved eraldi või ühte faili, kus iga punkti kõik andmed salvestatakse. Tarkvara genereerib profiile ja ristlõikeid, lisaks pindu, kontuure jne.

Põhjalikumalt saab kõikidest programmidest lugeda siit.

 Allikas: www.zwcadsoft.ee

Allikas: www.zwcadsoft.ee


Ainus ZWCADi autoriseeritud edasimüüja Eestis
www.zwcadsoft.ee
Facebook

Sisestatud: 02.03.2015