Artiklid ja uudised

Artisan - lihtne tarkvara CAD-disaineritele

Anna endale võimalus ja visualiseeri oma mudeleid Artisaniga – see on lihtne aplikatsioon CAD-disaineritele!
Artisan tõstab loovust Sinu CAD-projekteerimise käigus - see on must-­have visualiseerimise aplikatsioon disaineritele, kes tihti oma visiooni muudavad.

ARTISAN ZW3D / ARTISAN ZWCAD+ programmidest lähemalt

Import/Eksport Artisanis

Kui Artisan on Sinu arvutisse installeeritud, siis importida ja eksportida pole mudeleid enam vaja, kuna Artisan teeb kõik selle Sinu eest juba ära. Piisab vaid nupulevajutusest ja Artisan hakkab kohe Sinu tööd visualiseerima. Lisaks on selle aplikatsiooniga palju lihtsam visualiseerida oma mudelit ükskõik millises disainimise faasis. Sa imestad väga, kuidas üldse ilma Artisainita siiani tööd oled teinud.

Renderdamine Snapshotiga on sundimatu

Unikaalne Artisan Snapshot funktsioon võimaldab Sul jäädvustada kõik oma ideed ühe nupulevajutusega. See ongi kõik tegelikult nii lihtne - peale igat muutust Snapshoti nuppu klikkides, salvestab Artisan need pildid ja edaspidi saad renderdada ainult oma lemmikuid. Nii hoiad kokku tohutult aega.

 Allikas: zwcadsoft.ee

Allikas: zwcadsoft.ee

Artisan Network Rendering

Artisan Network Rendering võimaldab Sul kasutada kogu oma võrgu võimu, ükskõik, kui suur või väike see ka poleks. Sa saad jätkata disanimist ilma viibeta, sest palju ressurssivõtvad renderdamised viiakse üle teistesse masinatesse. Seda kõike tänu intuitiivsele renderdamismonitorile, mis laseb Sul jälgida ja prioritiseerida kõiki renderdamisprotsesse Sinu võrgustikus.

Leia navigeerimisega sobivaim nurk

Liiguta Artisanis oma mudelit, et näha seda kõikidest erinevatest külgedest. Öeldakse, et pilt kõneleb rohkem, kui tuhat sõna. Mis oleks veel, kui pilt oleks 3D­s ja nähtav igast küljest? Artisan laseb Sul oma mudelit vaadata iga nurga alt, nii et see on kõigele lisaks ka hea prototüüpide loomiseks. Mudelit on võimalik näha isegi enne renderdamist. Lisaks saad liikuda oma mudelis sees- ja väljaspool ja kasutades Snapshotti, saad teha kaadreid ka kõige ideaalsematest nurkadest.

Disainimine koos Artisani materjalide raamatukoguga on lihtne

Sul on võimalus kasutada erinevaid materjale, valgusefekte või taustu. Mida iganes Sa disainid, Artisan aitab selle visualiseeida. See tähendab muidugi ka seda, et saad vajadusel Artisani raamatukokku lisada ka enda valgus,- materjali ja muid ideid.

Artisan räägib Sinu keeles!

Hello, Bonjour, Guttentag ..!

Artisan on saadaval üheteistkümnes enimlevinud keeles ja need on: inglise, prantsuse, itaalia, hispaania, saksa, portugali, poola, vene, hiina, jaapani ja korea keel. Lisaks ühendub otse mitmetele juhtivatele CAD-rakendustele (näiteks BricsCAD, ZWCAD+ ja ZW3D).

Mis kõige parem - Artisan on taskukohane, nii et saad minimaalse kuluga luua disainilahendusi, mis ei jäta kedagi ükskõikseks.

Ainus ZWCADi autoriseeritud edasimüüja Eestis
www.zwcadsoft.ee
Facebook

Sisestatud: 12.03.2015