Artiklid ja uudised

Naturaalsed kiviplaadid interjööris

Positive Interiors on juhtiv naturaalsete kiviplaatide ja puitpõrandate tarnija Skandinaavias, Baltikumis ning Suurbritannias.

Ettevõte pakub laia valikut naturaalseid kiviplaate, sealhulgas lubjakivi, travertiini, kiltkivi, marmorit, graniiti ja mosaiike. Naturaalsed kiviplaadid sobivad suurepäraselt kasutamiseks nii interjööris (vannitubade, köökide, koridoride ja elutubade viimistlemiseks) kui ka eksterjööris ning teesillutiseks. Naturaalsed kiviplaadid sobivad hästi ka sageda käidavusega äripindade ja ühiskondlike ruumide viimistlemiseks – näiteks kontoriruumides, baarides, restoranides ja hotellides.

 Allikas: www.positiveinteriors.ee

Allikas: www.positiveinteriors.ee

Hallide varjunditega Jura Grey lubjakivi

Jura Grey on hallika varjundiga ja marmorse pinnaga lubjakivi, mis pärineb Baieri piirkonnast. Talle on iseloomulik fossiilide sisaldus. Oma omadustelt on ta sobilik kasutamiseks nii sise- kui ka välistingimustes.
Pinnatöötlustena pakutakse lihvitud, trummeldatud, harjatud ja poleeritud viimistlusi.

Lisaks plaatidele pakub Positive Interiors ka kliendi soovidele vastavate mõõtudega tööpindu köökidesse ning aknalaudu.

 Allikas: www.positiveinteriors.ee

Allikas: www.positiveinteriors.ee

Kui Teil on käsil projekt, milles võiks kasutada ülalnimetatud materjali, siis Positive Interiorsi abivalmis meeskond ootab rõõmuga Teie kontakti, et aidata Teil valida sobivaim lahendus ja vastata Teie küsimustele. Samuti olete oodatud tasuta näidiste järele Positive Interior salongi aadressil Peterburi mnt 56, E-R 9.00-13.00.

Naturaalsete kiviplaatidega ja nende mõõtudega saab lähemalt tutvuda kodulehel www.positiveinteriors.com.
Põnevat leiad ka Facebook lehelt.

Sisestatud: 23.03.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki