Artiklid ja uudised

Hallikassinise ja beeži tonaalsusega naturaalne juura kivi

Juura kivi iseloomustab kvartskristallide ja fossiilide rikkalik muster, mis muudab ta kordumatuks ja isikupäraseks. Loodusliku kivina on tema eeliseks, et ta on ilus ja muljetavaldav, samuti on positiivne see, et täpselt samasugust teist põrandat ei ole võimalik leida, kuna iga kivi muster on kordumatu.

Looduslik kivi sobib ilmestama erinevaid interjööre alates esikutest kuni köökide ja vannitubadeni välja. Tema niiskusetaluvuse ja temperatuuri kõikuvuse tõttu on ta ka hea lahendus dušši- ja saunaruumide elavdamiseks.

 Allikas: www.positiveinteriors.ee

Allikas: www.positiveinteriors.ee

Juura kivi kasutusvõimalused ei piirdu vaid seina ja põrandaga – seda võib kasutada ka töötasapindadena ning tellida enda sisustusprojektile vajalikes mõõtudes.

Oma vastupidavuse ja suure kulumiskindluse tõttu on ta sobilik nii treppide kui ka välisfassaadi katmiseks, kestes praktiliselt igavesti.

Positive Interiors pakub oma klientidele juura kiviplaati lihvituna, trummeldatuna ja harjatud pinnaviimistlusega ning erinevates mõõduvalikutes, millega saab tutvuda siin või Positive Interirorsi salongis aadressil Peterburi mnt 56, E-R 9.00-13.00, tel. 621 86 33. Põnevat leiad ka Facebooki lehelt.

Sisestatud: 04.06.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki