Artiklid ja uudised

ELKE Mööbel avas uue salongi

Kodude, kontorite ja avalike ruumide disainmööbli müügiettevõte ELKE Mööbel avas Disainiöö nädalal uue salongi, mille väljapanekus leiavad lisaks suurematele mööbliesemetele oma koha ka aksessuaarid. Salongi uueks aadressiks on Tedre 55, Tallinn.

 Allikas: www.elkemoobel.ee

Allikas: www.elkemoobel.ee

ELKE Mööbli tegevjuhi Siim Siiguri sõnul oli kolimise peamiseks põhjuseks soov väljapanekut laiendada. „Paljud tootjad, keda esindame, on läinud järjest rohkem seda teed, et pakkuda lisaks suurtele mööbliesemetele ka mitmesuguseid aksessuaare,“ räägib Siigur.

 Allikas: www.elkemoobel.ee

Allikas: www.elkemoobel.ee

Siigur toob näidetena välja Taani menukad tootjad Muuto ja Hay, kes pakuvad lisaks istemööblile, laudadele, riiulitele ja valgustitele palju muud väiksemat kodu ja kontori jaoks vajalikku – seal hulgas vaipu, mitmesuguseid tekstiilitooteid, peegleid, nagisid, kausse, vaase, vannitoatarvikuid jpm. „Uus, senisest suurem ja avaram salong võimaldab valikut laiendada ja seega tooteid paremini esitleda, et kõik vajalik oleks kiirelt leitav,“ lisab ta.

 Allikas: www.elkemoobel.ee

Allikas: www.elkemoobel.ee

Salongi avamisest võttis Disainiöö raames osa noor Rootsi mööblidisainer Johan Lindstén, kes on teinud koostööd paljude nimekate tootjatega, sh Johanson, Cappellini. Lindstén rääkis lähemalt trendidest, trendide loomisest ja enda loodud toodete sünnilugudest. Laiemat tuntust on talle toonud Johansonile loodud akustilised paneelid Beehive, Pebble, Moon ja Leaves. Tema poolt Johansonile loodud tugitool Haddoc oli laupäeval, 19. septembril müügil heategevuslikul Disainioksjonil.

Johan Lindstén Allikas: www.elkemoobel.ee

Johan Lindstén Allikas: www.elkemoobel.ee

Uus ELKE Mööbli salong asub Tallinnas Kristiines, Sõpruse puiestee ja Tedre tänava nurgal, aadressil Tedre 55.

1996. aastal loodud ELKE Mööbel OÜ keskendub kodude, kontorite ja avalike ruumide disainmööbli müügile. Ettevõtte viimaste aastate suuremate projektide hulka kuuluvad Kino Kosmos, Pärnu mudaravila Hedon Spa & Hotel, G4S Eesti peahoone Tallinnas, Heino Elleri nimeline Tartu Muusikakool, Eesti Biokeskus Tartus, Viljandi Pärimusmuusika Ait jpt.

ELKE Mööbli mitmekesises tootevalikus leiduvad maailmakuulsad kaubamärgid Knoll, Fritz Hansen, Offecct, Hay, Arper, Lammhults, Piiroinen, Johanson, Interstuhl, Muuto ja paljud teised. Disainiikoonidest on muuhulgas esindatud 1958. aastast toodetav Arne Jacobseni disainitud „The Egg“ ehk „Muna“ tool.

 Allikas: www.elkemoobel.ee

Allikas: www.elkemoobel.ee

ELKE Mööbel OÜ
Tel: 6617320
E-post: siim@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee
Facebook

Sisestatud: 21.09.2015

ELKE Mööbel sisustussalong

Tel:
661 7320
Aadress:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki