Artiklid ja uudised

Mootoriga aknakatted teevad elu mugavamaks ja lihtsamaks

Mootoriga aknakatted sobivad sulle siis, kui hindad mugavust ja kaasaegseid lahendusi. Piisab vaid ühest nupuvajutusest, et kõik kardinad oleksid soovitud asendis. Mootoriga aknakatted on suurepärane lahendus, kui sulle meeldib puhkepäeva hommikul otse voodist kardinaid avada või soovid reisil olles jätta muljet, et pole kodust lahkunudki.

Eriti käepärased on elektriajamiga aknakatted ka siis, kui sinu kodus või kontoris on palju aknaid ja neile on keeruline ligi pääseda. Kaasaegsetes ärihoonetes ja konverentsikeskustes on mootoriga aknakatted juba tavaks saanud, sest need säästavad töötajate aega ning jätavad esinduslikuma mulje.

 Allikas: www.avaeksperdid.ee

Allikas: www.avaeksperdid.ee

Kõik mootorid kardinate liigutamiseks töötavad vaikselt, on vastupidavad ja neid saab ühendada mistahes tüüpi aknakatetega. Enimlevinud on see lahendus järgmiste kardinatüüpidega - tekstiilkardinad, roomakardinad ja rulood.

Mootoriga kardinad muudavad sinu kodu või kontori mugavamaks ja turvalisemaks ning nende kasutamine on lihtne. Elektriajamiga aknakatteid saad liigutada puldiga, panna need automaatselt avanema ja sulguma või kombineerida mõlemat kasutusviisi.

Uuri mootoriga aknakatete kohta lähemalt siit ja pakkumist küsi siin.

www.avaeksperdid.ee
Facebook

Sisestatud: 19.11.2015

Avaeksperdid salongid

Tel:
658 8105, 661 1820, 526 8703, 5663 3245
Aadress:
Kadaka tee 133 ja Pärnu mnt. 139a, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Voldik-, ruloo- või püstlamellkardinad ning tekstiilkardinate kangad –40%

Voldik-, ruloo- või püstlamellkardinad ning tekstiilkardinate kangad –40%

See on superpakkumine Sulle, kui soovid akendele lihtsa vormiga kardinaid või kauneid külgkardinaid või siis hoopis nende kombinatsiooni. Mängulisust saad soovi korral lisada kangaste värvi ja struktuuriga. Samas on laos mis tahes tüüpi kardinate jaoks olemas ka väga naturaalseid ja vaoshoitud tekstiile. Kampaania pakkumine kehtib lõpumüügi kangaste kohta, kui esitad meie salongis tellimuse hiljemalt 31. märtsil 2024.

vaata kõiki