Artiklid ja uudised

Jõuludeks põrand puhtaks ja hooldatuks naturaalse seebiga

Lihtne põrandahooldus veel enne jõule on õige seebiga käkitegu! Õlitatud põrandaid puhastatakse pehmeharjalise tolmuimeja ning seebi ja veega. Parim ja lihtsaim viis hooldada õlitatud põrandaid ja muid õliga viimistletud pindu, on pesta neid naturaalse seebiga. Rubio Monocoat Soap on mõeldud õlitatud pindade regulaarseks puhastamiseks, see eemaldab põhjalikult mustuse ja rasva, ei jäta kilejat kihti ning aitab hoida puidu looduslikku matti viimistlust. Rubio Monocoat Soap on konsentraat ja sellest tulenevalt väga ökonoomne. Seep on meeldiva tsitruselise lõhnaga ja ei sisalda lenduvaid orgaanilisi ühendeid (VOC 0%) - see on keskkonna -ja tervisesõbralik toode.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Monocoat Soapi kasutatakse nii põrandate hooldamiseks kui ka pesemiseks. Hoolduspesu tegemiseks puhasta põrand tolmuimejaga. Lahusta ¼ klaasi seepi 4 liitris vees. Soovituslik on kasutada kahte ämbrit - üks vee ja seebi seguga, teine puhta veega. Kasta mopp vee ja seebi seguga ämbrisse, seejärel vääna välja nii, et mopp jääks niiskeks. Pese üks osa põrandast, loputa mopp veeämbris, vääna korralikult välja ning korda sama protseduuri. Pese samamoodi järgmine osa põrandast, jätka kuni kogu põrand on puhas. Ära jäta põrandale üleliigset vett ning kasuta alati niisket, mitte märga moppi. Ära kõnni põrandal enne, kui see on täielikult kuivanud (15 minutit). Hoolduspesu peaks tegema korra kahe kuu jooksul.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Regulaarsel põrandapesul lahjenda 5 liitri vee kohta 10g seepi. Seep on saadaval ühe- ja kaheliitrise konsentraadina ja 750 ml pihustatava pudelina. Viimane on koheseks kasutuseks valmis Surface Care, mis on korduvkasutatav, kuna lahus sinna sisse tehakse kiiresti ja mugavalt seebi konsentraadist. Seep on ka universaalne - see sobib peale puidu ka kivist, pvc-materjalist ja laminaadist pindade pesemiseks.

Rubio Monocoat Soapi saab osta FineFloors Põrandasalongist või e-poest. Rohkem infot toodete kohta leiad siit.

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook

Sisestatud: 17.12.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Kevad paneb paljud meist mõtlema oma kodu üldisele suurpuhastusele. Tänapäeval on suurtes poekettides saada palju kõikvõimalikke erinevaid puhastusvahendeid erinevate pindade tarbeks. Tihti ei teata, et puitpind vajab spetsiaalselt puidule mõeldud hooldusvahendeid, kuna erinevad laiatarbevahendid võivad kasu asemel hoopis kahju teha. FineFloors Põrandasalong pakub laias valikus erinevaid hooldustooteid, mis on mõeldud puitpindade hooldamiseks.

vaata kõiki