Artiklid ja uudised

Interjöörimessil kolm päeva vältav Disainiülikool inspireerib isetegijaid

22.-24. aprillini Eesti Näituste messikeskuses toimuva interjöörimessi raames leiab aset Disaini-inspiratsiooni ülikool. Avalikel loengutel saab koguda ideid, küsida nõu ja jagada praktilisi kogemusi, lektoritena astuvad üles oma ala professionaalid sisekujundus-, sisustus- ning aiandusvaldkonnast.

Väljapanek messil Interjöör 2015 Allikas: www.sisustusmess.ee

Väljapanek messil Interjöör 2015 Allikas: www.sisustusmess.ee

Kolmepäevase programmi jooksul on võimalik oma teadmisi täiendada ning uusi oskusi omandada nii kodu interjööri kui ka eksterjööri kujundamisel. Disainimaailm on sama kiirelt muutuv kui ülejäänud moeturg ning nutikaid, loovaid, keskkonna- ja rahakotisäästlikke lahendusi tuleb järjest juurde, tuleb need vaid ise üles leida. Siinkohal tulebki appi messi „Interjöör 2016“ koolitusprogramm.

Loengud siseruumide ning aia kujundamisest pakuvad vajalikke teadmisi ning annavad tasuta hüva nõu

Inspiratsioonikoolis on kohal koolitajad Tikkurila/Vivacolor koolituskeskusest ja Värvikeskusest, et anda nõu ning ideid seinte värvimise uusimate tehnikate kohta ning kõnelda värvide kasutamisest niisketes ruumides. Huvilistele antakse ülevaade käesoleva hetke trenditoonidest ja šabloonvärvimisest ning sellest, kuidas erinevaid värve omavahel kokku sobitada.

Väljapanek messil Interjöör 2015 Allikas: www.sisustusmess.ee

Väljapanek messil Interjöör 2015 Allikas: www.sisustusmess.ee

Mõnusa kodu loomise juures on võtmetähtsusega kogu kujunduse terviklikkus. Meil on peas kujutlus sellest, milline võiks meie ideaalne kodu olla, kuid sageli jääb puudu oskusest seda täiuslikku vaimupilti realiseerida. Kuhu milline mööbel, valgusti, paigutus, värvilahendus – perfektse tulemuse saavutamiseks tuleks kõik detailideni läbi mõelda. Mess „Interjöör 2016“ pakubki kõigile messsikülastajatele võimaluse küsida sellekohast nõu professionaalselt sisekujundajalt.

Disaini-inspiratsiooni ülikooli on asja ka kõigil neil, kes soovivad ise planeerida oma aeda või saada aiakujunduses ning -hoolduses hüva nõu, kuna kohal on ka pikaajaliste kogemustega aiakujundaja. Lisaks on kõigil aiandushuvilistel võimalus kuulata inspireerivat loengut feng-shui kasutamisest koduaias.

Kõigil eespool loetletud teemadel ja paljudes muudes küsimustes pakuvad huvilistele tasuta konsultatsiooni sisearhitektid Aet Piel, Liina Raudsepp, Margot Laisaar ja Airita Aim ning sisekujundaja Victoria Rüütel. Aiandushuvilisi nõustab aiakujundaja Pille-Riin Villem.

Väljapanek messil Interjöör 2015 Allikas: www.sisustusmess.ee

Väljapanek messil Interjöör 2015 Allikas: www.sisustusmess.ee

Barista õpetab kohvi valmistama

Inspiratsiooniülikoolis ei ole unustatud ka kauni kodu elanikke ning nende heaolu: nimelt on lisaks aiandus- ja sisustusteemaliste loengute kuulamisele messikülastajatel võimalus Levier Cakery baristade käe all õppida, kuidas valmistada ning serveerida head kohvi.

Sisustus-, kinnisvara- ja aiandusmess „Interjöör 2016“ toimub 22.-24. aprillini Eesti Näituste messikeskuses. Täpsemat infot messi programmi ja esinejate kohta leiab aadressidelt www.sisustusmess.ee ja www.aiandususmess.ee.

Sisestatud: 20.04.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki