Artiklid ja uudised

Kas valged koduseinad muudavad interjööri igavaks? Enam mitte

 Allikas: hansafloor.ee

Allikas: hansafloor.ee
Ootamatute puitlahenduste kasutamine sisekujunduses on kogu maailmas tõusev trend. Tänu uudsetele lahendustele on võimalik puitu veelgi rohkem interjööri sobitada. Üheks selliseks võimaluseks on puitparketi jätkamine seinal. Vastavalt vajadustele on võimalik katta seinad kas osaliselt või kogu pinna ulatuses naturaalparketiga. See kõik on võimalik tänu spetsiaalsele kinnitusklambrile.


 Allikas: hansafloor.ee

Allikas: hansafloor.ee
Laudparketi üleminek seinale annab ruumile väga hubase ja sooja ilme. Erinevad puuliigid, nende töötlused ja põrandalaua laiused, võimaldavad igaühel oma kodu-, kontori- või muud ruumid muuta isikupäraseks ja moodsaks.

Tänu kinnitusklambritele on parketilaudu väga lihtne paigaldada. Igaüks leiab Hansa Floor OÜ tootevalikust endale meelepärase lahenduse, sest parkette saab seinale sättida nii horisontaalselt, vertikaalselt kui ka diagonaalselt – just vastavalt Teie maitsele.


 Allikas: hansafloor.ee

Allikas: hansafloor.ee
Allpool oleval pildil on näide lihtsast ja kiiresti paigaldatavast ühendusklambrist, mis on mõeldud 14mm paksuse laudparketi seinale kinnitamiseks. Tootega on võimalik tutvuda Hansa Floor OÜ ruumides, kus lisaks ühendusklambritele leiate suure valiku erinevaid puitpõrandate lahendusi.


Ühendusklamber Allikas: hansafloor.ee

Ühendusklamber Allikas: hansafloor.ee

Lisainformatsiooni saamiseks külastage Hansa Floor kodulehekülge või võtke ühendust telefoni või e-maili teel.

Hansa Floor OÜ
Telefon: +372 53 63 6000
E-post: Markus@parquet.ee
Koduleht: www.hansafloor.ee
Facebook

Sisestatud: 06.06.2016

Hansa Floor OÜ

Tel:
5333 8778
Aadress:
LÄIKE TEE 1, Peetri, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.