Artiklid ja uudised

Augustikuus Tallinna Õpetajate Maja Kunstigaleriis - Vilja Prometi maalide näitus „Merevärvid"

Augustikuus kutsume teid vaatama Vilja Prometi meremaalide näitust. Seekordne näitus koosneb mere-ja rannavaadetest, mis ongi kunstniku meelisteema. Meri võlub Vilja Prometit oma nüansirohkuse ja värvide mitmekesisuse poolest - alati muutuv, alati võluv. Seetõttu ongi näituse pealkirjaks ''Merevärvid''.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Vilja Promet on sündinud ja kasvanud Viljandimaal. Armastuse mere vastu sai ta Tartu Kunstikooli lõputöid maalides Kihnus. Tartu Kunstikoolis õppis ta viis aastat maali erialal Ilmar Malini käe all. Kunstikõrghariduse omandas Kunstiinstituudis, kus ta õppis sama palju aastaid metall-ehistööd ja lõpetas tarbekunstnikuna. Ta töötas vabakutselise kunstnikuna ja teostas lepingulisi töid „Ars-Juveelile". Maalimisega hakkas ta intensiivselt tegelema 90ndate aastate alguses. Alates 1994. aastast on ta pühendunud ainult maalimisele. Kuni tänaseni on Vilja käe all valminud rohkem kui 15 isikunäitust meremaalidest ja mitmeid lillemaalidest. Viis aasta on ta juhendanud maaliringi ka Tallinna Õpetajate Majas. Kunstnik kuulub naiskunstnike rühmitusse „KVINT".

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Näituse avamine esmaspäeval, 1.08 kell 16.00
Näitus on avatud kogu augustikuu, E-R kl 9-17.30, L-P ja muudel aegadel, kui maja on sündmuste tõttu avatud. Info telefonil 615 5160.

Tallinna Õpetajate Maja
Raekoja plats 14
Kontakt: 615 5168, 554 8860
www.opetajatemaja.ee

Sisestatud: 03.08.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki