Artiklid ja uudised

Erzo Décor dekoratiivsed seinapaneelid ja radiaatorikatted Ehituse ABC kauplustest

Erzo Décor on uus kaubamärk Eestis, mille nime all on tänaseks poelettidele jõudnud dekoratiivsed puidust seinapaneelid ja radiaatorikatted.

Puidust seinatahveldised (inglise keeles wainscoting) on algupäraselt pärit Inglismaalt, kuid seostuvad paljudele meist pigem Skandinaavia disainiga - eks ikka sellepärast, et sellekohaseid põnevaid stiilinäiteid leidub peaaegu igas klassikalises skandinaavia kodus.

 Allikas: ehituseabc.ee

Allikas: ehituseabc.ee

Dekoratiivseid seinapaneele kasutatakse nii seinte katmiseks ja renoveerimiseks kui ka väiksema- ja keskmise suurusega avade ja ehituskonstruktsioonide katteks. Just paigaldamise võimalusterohkus ongi see, mis annab igale ruumile omanäolise ja kordumatu ilme. Enimlevinud kasutusviis on seina alaosade katmine puitpaneelidega 1/4-1/3 seina kõrguses, kuid väga levinud on ka seinte katmine seinapaneelidega pooles- või täiskõrguses.

Erzo Décori seinapaneelide valikus on LUX ja CLASSIC tootesarjad, kus omakorda saadaval 70cm ja 90cm kõrgused paneelid, eritellimusel on aga võimalik tellida ka 140cm kõrguseid ja täiskõrguses seinapaneele.

 Allikas: ehituseabc.ee

Allikas: ehituseabc.ee

Kui traditsiooniliselt valmistatakse seinapaneele peamiselt käsitööna vastavalt iga seina mõõtmetele, siis Erzo Décor paneelid on universaalsed. Kokkupandavad puitpaneelid on lõigatavad, jätkatavad ja mõõtu kohandatavad ning sobivad paigaldamiseks igas suuruses seinale.

Tootevalikus on ka perforeeritud plaatidega puidust radiaatorikatted, mis muudavad radiaatori dekoratiivseks ja praktiliseks ruumielemendiks. Samuti on need ühildatavad seinapaneelidega, kuid sobivad samas ka iseseisvaks paigaldamiseks igasse ruumi.

ERZO Décor tooted on müügil Ehituse ABC Peterburi tee 71, Tallinna kaupluses.

 Allikas: ehituseabc.ee

Allikas: ehituseabc.ee

Uuri lisa Ehituse ABC kodulehelt, Facebookist ja siit.

Sisestatud: 08.08.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki