Artiklid ja uudised

Isku Health antimikroobne mööblikollektsioon aitab tervist hoida

Isku Health on maailma esimene mööbli täiskollektsioon, mis vähendab nakkuste levikut ja seda ilma järeleandmisteta mugavuse ja hea disaini osas.

Isku innovatsioon põhineb loodusliku vase ja hõbeda tehnoloogial, mis aktiivselt ennetab pindade, kangaste ja katete saastumist. Antimikroobne kate vähendab oluliselt või isegi välistab nakkusohu levimise pindade kaudu ning on ideaalne mis tahes avaliku ruumi mööblilahendustele. Kemikaale ei kasutata, seega on Isku mööbel turvaline valik.

 Allikas: isku.ee

Allikas: isku.ee

Uue lahendusega aitab Isku Health kaasa patsientide ja tervishoiutöötajate ohutusele tundlikes keskkondades. Health valikus on toolid, diivanid, kušetid, lauad, töötoolid ja töölauad. Lisaks vasepõhistele pindadele on antibakteriaalne toime tagatud laminaatides, lakkides, värvides ja kangastes, mis on töödeldud antimikroobsete vahenditega.

Elupäästev disain on parim investeering - Euroopas on igal aastal 3 miljonit haiglainfektsiooni, mille tulemuseks on 37000 surmajuhtumit, 16 miljonit täiendavat haiglapäeva ja 7 miljardit eurot tervishoiu lisakulusid.

60% vähem infektsioone haiglates - uued materjalid ja lahendused võivad haiglates vähendada infektsioone kuni 60%, mis tähendab Euroopas 4 miljardit eurot kokkuhoidu.

 Allikas: isku.ee

Allikas: isku.ee

80% vähem saastumist - antimikroobset vaske on testitud kliinilistes uuringutes üle kogu maailma. Uuringud näitavad vasepindadel 80% vähem saastet kui mittevase ekvivalentidel.

Health tooted ei ole aga mõeldud ainult tervishoiu asutustesse - neid saab edukalt kasutada ka kontorites ja muudes avalikes ruumides. Oleks ju tore, kui sel aastal teie töötajad või kliendid ei haigestuks hooajalisse grippi? Õigest mööblist võib palju oleneda - puhtamad pinnad tähendavad vähem nakkushaigusi ja vähem haiguspäevi. Tööandjatele ja nii avaliku- kui ka erasektori teenuseosutajate jaoks võib antimikroobse lahenduse valik olla tugev sõnum hoolivusest.

Mugavus koos funktsionaalsusega - avalikud ruumid võivad olla sama hubased kui kodu. Lisaks kasutajate heaolule tervise seisukohast, on Isku mööbel projekteeritud vastama ka mugavuse ja hea välimuse kõrgetele standarditele. Mööbli lai valik koos materjalide mitmekesise valikutega võimaldab sobitada disaini lahenduse erinevatesse avalikesse ruumidesse.

 Allikas: isku.ee

Allikas: isku.ee

Kõigil soovijail on võimalik Health toodetega tutvuda ISKU reklaamveokis 19.- 20 septembril Ülemiste City Valukoja parklas kell 11.00-15.00.

ISKU kauplus Tallinnas:
Pärnu mnt 139F
Tel: 65 56 055
www.isku.ee
Facebook

Sisestatud: 20.09.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki